- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Kızlar bu konu tam benlik olmuş, ben de mutfak tezgah üzeri boş sevenlerdenim, hatta buradaki yorumlardan sonra bulaşık sepetimi de kaldırdım ancak şu an da gözüme çok boş görünüyor, özellikle şu okla gösterdiğim yer için önerisi olan var mı? Eki Görüntüle 1594136
mutfağınış çok şık öncelikle, sade ve şık tam istediğim gibi.. tezgaha bayıldım bomboş ne güzel.. ben nekadar uğraşsam da herşey tezgahta.. tost makinem bulaşıklığım çay tuz yağdanlık kavanozlr pöfff anlatırken yoruldum.. nasıl bukadar boş bırakabiliyorsunuz biraz anlatırmısınız??
bu aralar anneannemle yaşıyorum herşey her yerde :) dağınık değil ama kalabalıkla bir derdi olmayan bir kadın. tezgahın üzeri hep yağlar, baharatlar, bulaşıklar, ben yine ortalığı toparlıyorum arkasından benim mazlemeler de rafta işte bezler, kağıt havlu, cif var tüm yüzeyler jeli, aşağıda yine çaylar ve kahvelerden oluşan bir yığın var. misafiri çok oluyor sürekli mutfak karman çurman belgesellik ev aslında.
eskiler öyle oluyor genelde herşey elinin ltında olsun istiyor, annemde öyle, bulaşık selemi kaldırmıştım, geçen annem geldiğinde elim ayağıma dolanıyor koy şunu yerine diye kızdı , zorla koydum geri :) eline bi bardak alsa hemen yıkar, bulaşıklık olmayınca nereye koyacağını bilemedi :)
Bende sade sevenlerdenim ama illa oluyor biseyler, cayci, telve, baharatlik,ekmek kutusu,kasiklik,nihale,deterjanlik
aynen nedense boş bırakamadım senelerdir...
küçük ev aletlerini nasıl sığdırıyorsunuz dolaplara benim hep tezgahtalar
bir de hiç birşey yok diyenler sünger bez deterjan ve (varsa) bulaşık fırçasını nereye koyuyor merak ettim
bende aynı dertten muzdaribim canım, tost makinem var köşede, diğer köşede mikrodalga fırın, çeşme yanında bulaşık selesi, çöp kovası deterjan sünger vs.. ocagın yakınında çay tuz kavanozu yağdanlık falan filan.. boş bırakanlara hayranım.. bu saydıklarımı dolapların nerelerine koyuyorlar anlamış değilim..