- 1 Eylül 2023
- 1.676
- 472
- 26
-
- Konu Sahibi queensenturk
Adetim gecikmedi ama 3 gün var sizin gecikmiş miydi gecikmeden mi yapmıştınızOlumsuz birşey yazmamaya özellikle dikkat ediyorum ama ben de geçen ay bu şekilde erken test yaptirmistim botoks randevum vardı test sonucuna göre giderim ya da iptal ederim diye tedbir amaçlı, test silik çıktı yine aynı şekilde, beta hcg 3,45 2 gün sonra da 10,90 larda çıktı, randevumu iptal ettim 4 gün sonra da adetim geldi kimyasalmis...o nedenle biraz akışına bırakmak iyi olabilir aksi durumda süreç yıpratıcı oluyor
Valla niye bilmiyorum benim sabahları çok midem bulanıyor 2 gündürmide bulantısı sonradan görünen bir şey diye biliyorum canım
Tekrarlıycam birazdan ondada silik çıkarsa yarın kan testi yaparımTekrarlarsın canım var gibi duruyor senin de
Evet bencede ben de kan verdim az önce yarın çıkacak nasipseTekrarlıycam birazdan ondada silik çıkarsa yarın kan testi yaparım
Ben 7 Mart'a kan testi vermiştim 1.20 çıkmıştı o zamandan beri belirtileti vardı şuan böyle regl olucakmışım ağırısı var ama işte ikisini ayırt etmek zor en iyisi kan testiEvet bencede ben de kan verdim az önce yarın çıkacak nasipse
Adet gününüz ne zaman pekiBen 7 Mart'a kan testi vermiştim 1.20 çıkmıştı o zamandan beri belirtileti vardı şuan böyle regl olucakmışım ağırısı var ama işte ikisini ayırt etmek zor en iyisi kan testi
4 gün var ama 15 gündür gögüslerim çok ağrıyo sağ sol kasık ağırları da varAdet gününüz ne zaman peki
Benim de 3 gün var bugün de olmazsam 2 gün kalıyor adete , peki adet olacağın zaman ağrıların böyle mi oluyor gene4 gün var ama 15 gündür gögüslerim çok ağrıyo sağ sol kasık ağırları da var
Yok ilk defa böyle olduBenim de 3 gün var bugün de olmazsam 2 gün kalıyor adete , peki adet olacağın zaman ağrıların böyle mi oluyor gene
Senin ne gibi belirtilerin varBenim de 3 gün var bugün de olmazsam 2 gün kalıyor adete , peki adet olacağın zaman ağrıların böyle mi oluyor gene
Bende göğüsler de dolgunlaşma var ama acı yok , mide bulantısı bel ağrısı var kaşık çok nadir ağrıyor , gaz var , akıntı var bide çok değil ama ıslaklık hissediyorum hepSenin ne gibi belirtilerin var
İdrar testi yaptınız mıBende göğüsler de dolgunlaşma var ama acı yok , mide bulantısı bel ağrısı var kaşık çok nadir ağrıyor , gaz var , akıntı var bide çok değil ama ıslaklık hissediyorum hep
Şimdi yaptım gene ilk idrar değil ama azcık idrarla erken gebelik yaptım gene çok silik artık sonuç çıksa da rahatlasam böyle her gün test yapmaktan kafayı yicem herhaldeİdrar testi yaptınız mı
Yarın mıydı kan testi sunucunuzŞimdi yaptım gene ilk idrar değil ama azcık idrarla erken gebelik yaptım gene çok silik artık sonuç çıksa da rahatlasam böyle her gün test yapmaktan kafayı yicem herhalde
Ben şimdi kaset test yaptım bişi çıkmadı ama dünki erken gebelikte siliktiŞimdi yaptım gene ilk idrar değil ama azcık idrarla erken gebelik yaptım gene çok silik artık sonuç çıksa da rahatlasam böyle her gün test yapmaktan kafayı yicem herhalde
Bugün verdim kan testi yarın sabah çıkmış olur dedi doktor sabah haberleşcez, kanımda beta olmasa bu erken gebelikte ee çıkmaz dimi ? Ben biraz tedirgin oluyorum silik olduğu içinYarın mıydı kan testi sunucunuz
Hangi markayı yaptın ilk idrar mı canımBen şimdi kaset test yaptım bişi çıkmadı ama dünki erken gebelikte silikti
Bence var iki defa silik çıktıysa var gibiBugün verdim kan testi yarın sabah çıkmış olur dedi doktor sabah haberleşcez, kanımda beta olmasa bu erken gebelikte ee çıkmaz dimi ? Ben biraz tedirgin oluyorum silik olduğu için
Varsa da bence çok yeniBence var iki defa silik çıktıysa var gibi
Normal gebelik testinde de çok silik çıktıBence var iki defa silik çıktıysa var gibi