- 23 Ocak 2024
- 22
- 9
- 28
-
- Konu Sahibi queensenturk
Şimdi ekledimTesti eklememişsin.
Dosya ekle var oradan seçip ekle..
çok teşekkür ederim hayırlısı ile kan vereceğim ancak çok korkuyorum negatifse diye. Biraz çekingenim. Reglimin gecikmesini vs beklememe gerek varmıSen gebesin, git kan ver değerini öğren…
Hayırlı olsun…
Allah razı olsun inşallah kan vererek doğrulayacağım <3Çok net bir şekilde hamile görünüyorsun. Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hayır sen gebesin, gebe olmasan test böyle çıkmaz…çok teşekkür ederim hayırlısı ile kan vereceğim ancak çok korkuyorum negatifse diye. Biraz çekingenim. Reglimin gecikmesini vs beklememe gerek varmı
hayırlı olsun bi kan ver sen canım :)Kızlar merhaba,
Adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım ve testlerim bu şekilde çıktı. Üstten alta doğru öncelik sırası şeklinde yaptım. En üstteki normal test altındakiler erken gebelik testleri. Sizce hamile miyim? Belirtilerim şiddetli sol kasık ağrısı sadece.
Çok yeni gebesin ama hayırlı olsunKızlar değerim 54 çıktı ne demek acaba
Adete 4-5 gün varken bende de böyle çıktı sence ben hamile miyim ?Kızlar değerim 54 çıktı ne demek acaba
Çok silik ama çizgi var beta hcg yaptirabilirsiniz, ama adetin gecikmesini beklemek daha iyi tabi...Adete 4-5 gün varken bende de böyle çıktı sence ben hamile miyim ?
Tamam teşekkür ederimÇok silik ama çizgi var beta hcg yaptirabilirsiniz, ama adetin gecikmesini beklemek daha iyi tabi...
Bende de bugün böyle çıktı regl a daha 5 gün var emin olamadımÇok silik ama çizgi var beta hcg yaptirabilirsiniz, ama adetin gecikmesini beklemek daha iyi tabi...
Yani ne desem yanlış olur belirtilerin neler acaba? Yok diyemiyorum :)Adete 4-5 gün varken bende de böyle çıktı sence ben hamile miyim ?
Mide bulantısıYani ne desem yanlış olur belirtilerin neler acaba? Yok diyemiyorum :)
mide bulantısı sonradan görünen bir şey diye biliyorum canımMide bulantısı
Tekrarlarsın canım var gibi duruyor senin deBende de bugün böyle çıktı regl a daha 5 gün var emin olamadım