Z zehraaabk Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2023 205 54 25 2 Kasım 2023 Konu Sahibi Besttt #21 cansushn .!.: Eki Görüntüle 3327995 bide buna bakar mısınız adetim 2 gün geçti böyle çıktı Genişletmek için tıkla... Pozitif
cansushn .!.: Eki Görüntüle 3327995 bide buna bakar mısınız adetim 2 gün geçti böyle çıktı Genişletmek için tıkla... Pozitif
tavsankulak_17 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Ekim 2023 1.681 1.401 2 Kasım 2023 Konu Sahibi Besttt #22 Besttt .!.: Kızlar ilk defa bu gebelik testinde gölge 2. Çizgi gördüm görebilen var mı yoksa ben artık görmek istediğim için mi görüyorum. Ger açıdan her ışıkta çektim Genişletmek için tıkla... Canım bu testte böyle gölge çıkıyor bende de çıktı ama normal testler negatif hep. Yani bunu pozitif olarak görme, negatif demek bu. Eklentiler 4_org_zoom.jpg 117,5 KB · Görüntüleme: 27
Besttt .!.: Kızlar ilk defa bu gebelik testinde gölge 2. Çizgi gördüm görebilen var mı yoksa ben artık görmek istediğim için mi görüyorum. Ger açıdan her ışıkta çektim Genişletmek için tıkla... Canım bu testte böyle gölge çıkıyor bende de çıktı ama normal testler negatif hep. Yani bunu pozitif olarak görme, negatif demek bu.