Canim var sanki bende gördümKızlar ilk defa bu gebelik testinde gölge 2. Çizgi gördüm görebilen var mı yoksa ben artık görmek istediğim için mi görüyorum. Ger açıdan her ışıkta çektim
En mantiklisi yarin git kan ver belli olur hemenCanim var sanki bende gördüm
Adetime 4 gün var biraz beklesem iyi olur aslında bi gaza gelip yaptım göz yanılmadımı diye sormak istedim görüyor olmanız çok heveslendirdiEn mantiklisi yarin git kan ver belli olur hemen
Silik bir çizgi bende görüyorum canım . Hadi hayırlısı inşallah bebeğin seninledir. Bende testimi yükleyeceğim bakabilirmisiniz acaba reg 3-4 kasım da bende dayanamadım sabah erken gebelik yaptım çok silik çizgi vardı attım onu kimyasaldır belki umutlanmıyım diye ama akşam idrarıyla artımed normal test ile yaptım eklediğim resim gibi silik çizgi varmı bilemedm sabah yapsammı beklesemmiKızlar ilk defa bu gebelik testinde gölge 2. Çizgi gördüm görebilen var mı yoksa ben artık görmek istediğim için mi görüyorum. Ger açıdan her ışıkta çektim
Hayırlısı az önce başka test yaptım negatifAi
Silik bir çizgi bende görüyorum canım . Hadi hayırlısı inşallah bebeğin seninledir. Bende testimi yükleyeceğim bakabilirmisiniz acaba reg 3-4 kasım da bende dayanamadım sabah erken gebelik yaptım çok silik çizgi vardı attım onu kimyasaldır belki umutlanmıyım diye ama akşam idrarıyla artımed normal test ile yaptım eklediğim resim gibi silik çizgi varmı bilemedm sabah yapsammı beklesemmi
Ben aylardır yapıyorum ama bi 2 ay önce kimyasalda pozitif dedi birde şimdi sanki silik gibi ay yarın başka marka alırım olmadı evde 5-6 tane bu marka varHayırlısı az önce başka test yaptım negatifbu artımed bende kötü anıları var hep pozitif gösteriyordu malesef
O gölgeyi bende görüyorum ama az önce negatifi gördüğüm içinBen aylardır yapıyorum ama bi 2 ay önce kimyasalda pozitif dedi birde şimdi sanki silik gibi ay yarın başka marka alırım olmadı evde 5-6 tane bu marka var
Görünüyor canım çatlamanın kaçıncı günüKızlar ilk defa bu gebelik testinde gölge 2. Çizgi gördüm görebilen var mı yoksa ben artık görmek istediğim için mi görüyorum. Ger açıdan her ışıkta çektim
Çok silik kaç günün var adete inşallah vardırAkşam idrarı bol çay kahve sonrası testime bakar mısınz ben görmek istediğim için i görüyorum sizceEki Görüntüle 3327068
Bende gördüm :’)Akşam idrarı bol çay kahve sonrası testime bakar mısınz ben görmek istediğim için i görüyorum sizceEki Görüntüle 3327068
Daha 9 çok erken bakmışımGörünüyor canım çatlamanın kaçıncı günü
İlkinde bi gölge var ama hemen mi çıktıBunlara da bakar mısınız kızlar
Test bozuk gibi sanki ama çok mu damlattınız başka barsa tekrar deneyin bence inşallah vardırAi
Silik bir çizgi bende görüyorum canım . Hadi hayırlısı inşallah bebeğin seninledir. Bende testimi yükleyeceğim bakabilirmisiniz acaba reg 3-4 kasım da bende dayanamadım sabah erken gebelik yaptım çok silik çizgi vardı attım onu kimyasaldır belki umutlanmıyım diye ama akşam idrarıyla artımed normal test ile yaptım eklediğim resim gibi silik çizgi varmı bilemedm sabah yapsammı beklesemmi
Evet canım ama adet günüm bugün yada yarın yani olsaydı koyu olması gerekirdi yok yine galbaİlkinde bi gölge var ama hemen mi çıktı
Bence bi test daha yapEvet canım ama adet günüm bugün yada yarın yani olsaydı koyu olması gerekirdi yok yine galba