Kızlar testime bakabilir misiniz lütfennnn

Artimed eğer yalnis çıkartıyor ise bende kan sonucu ile aynı sonuç pozitif neden oldu o halde acaba bu artimed ile ne alıp veremedikleri var böyle kötülüyorlar merak ediyorum.Ezber yapmış millet.
Ezber yapmak değil 12 ay boyunca her ay artimed ile farklı marka testlerde yaptım hatta ilk zamanlar anlamamıştım yalancı pozitif verdiğini hepsinde pozitif gördüm hatta birinde okadar ciddi bir kırmızıydıki kesin hamileyim dedim koşa koşa kan vermeye gittim ki negatif çıktı

Bende bundan bahsetmek istedim canım hemen bir önyargı var bizim milletimizde biz kötü niyetimizden söylemiyorum insanların mağduriyetini dile getiriyoruz ve uyarıyoruz en iyi sonuç kan testi veya güvenilir markalar

Bende bundan bahsetmek istedim canım hemen bir önyargı var bizim milletimizde biz kötü niyetimizden söylemiyorum insanların mağduriyetini dile getiriyoruz ve uyarıyoruz en iyi sonuç kan testi veya güvenilir markalar
Siz de aynı şeyi demişsiniz zaten bak herkes de aynı olacak diye birşey yok diye şimdi yani bazilari hemen yorumlarda görüyorum artimed yanlış diyip kestirip atıyorlar ben onlar için söyledim.

Kızlar merhaba ben 5 şubatta reglim başladı 18 şubatta yumurtam çatladı 25 şubatta kan testim negatifti ateşlenip hastaneye gittim doktor gebelikte baktı negatifti . Beklenen reglim 6-7 mart gibi ne zaman test yapmaya başlasam

Aman boşver Allah aşkına keyfimizden diyoruz sanki yalancı pozitif veriyor diye

Aman boşver Allah aşkına keyfimizden diyoruz sanki yalancı pozitif veriyor diye
İyi de siz neden atliyorsunuz ki konuya varsa konu sahibine yardımcı olacak bir durum ona yorum yaparsınız biz de böyle oldu ama siz beta HCG de yapın gibi gibi Rabb'im sizlere de nasip etsin inşallah

Kızlar selam days doctor markası ile yaptım tek çizgi çıktı kafam karıştı iyice ya böyle bir durum yaşayan var mı?
Beta da veremedim

Merhaba benim de aynı şekilde regl tarihim ve yumurta tarihim öğrendiniz mi hamililek var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…