Bende öyleydim Ocak ayında hamileydim Şubat'ta düşük yaptım benim testlerim aşırı silikti senin bariz var hatta atayım testimiAy inşallah öyledir rabbim isteyen herkese nasip etsin burayı hatmettim bir yılda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyleydim Ocak ayında hamileydim Şubat'ta düşük yaptım benim testlerim aşırı silikti senin bariz var hatta atayım testimiAy inşallah öyledir rabbim isteyen herkese nasip etsin burayı hatmettim bir yılda
İnşallahDarısı başıma inşallah yaa
Kaçla gebe kaldınız neden düşük oldu acabaBende öyleydim Ocak ayında hamileydim Şubat'ta düşük yaptım benim testlerim aşırı silikti senin bariz var hatta atayım testi
Yurt dışında yaşıyorum kan almadılar alttan muayenede gördüler keseyi kanamam oldu bı anda hastaneye gittim öyle oldu karindan görmediler keseyi çokta ilgilenmedi arada 5 gün geçti tekrar bı anda kanama oldu kese de bebekte düştü en sonki kanamada 316ya düştü değerim 2 gün sonra gittiğimde 67 dusmustuKaçla gebe kaldınız neden düşük oldu acaba
Yarım saatlik bı yolculuk yapmıştım onda kasık ağrısı çektim midem bulandı yüzüm kireç gibi oldu anladım bişey olacağını ertesi günü kanamam olduKaçla gebe kaldınız neden düşük oldu acaba
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınızYarım saatlik bı yolculuk yapmıştım onda kasık ağrısı çektim midem bulandı yüzüm kireç gibi oldu anladım bişey olacağını ertesi günü kanamam oldu
Amin inşallah sonucunuz çıktı mı merak ettimÇok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız
evet az önce 121 çıktı iyi mi sizce, çok tedirginim ya korkuyorum sanırımAmin inşallah sonucunuz çıktı mı merak ettim
Sonucum az önce çıktı 121Fotoğraf görünmüyorr
İyi bence gayet iyi geç döllenme olmuş demekki iyi düşün iyi olsun rabbim inşallah kucağına almayı da nasip etsin çok mutlu oldum bayram hediyesi oldu annesi sizeSonucum az önce çıktı 121
Aminnn çok tatlısınız, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Yarın tekrar doktora gideceğim inşallah bir sorun çıkmaz. Çok teşekkür ederim size deİyi bence gayet iyi geç döllenme olmuş demekki iyi düşün iyi olsun rabbim inşallah kucağına almayı da nasip etsin çok mutlu oldum bayram hediyesi oldu annesi size![]()
2 gün sonra tekrarla 2 katı yada %60 artması lazım 3 binde kese gözükür binde alttan muayene ile görünüyor diye biliyorum ama alttan muayene tavsiye etmem benim sinirlerim bozuldu alttan muayene ettiler sürekli o mahvetti beni doktor bakalım falan derse kabul etme bence 10 gün sonraya randevu al kese o zaman gözükür inşallah sağlıkla ilerleyecek iyi düşün lütfen kötü dusununce vucut etkileniyorSonucum az önce çıktı 121
Yarın tekrarlama kani istersen 2 gün sonra aynı saatte kan ver folik asite başlaman lazım o yüzden iyi olur gitmenAminnn çok tatlısınız, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Yarın tekrar doktora gideceğim inşallah bir sorun çıkmaz. Çok teşekkür ederim size de![]()
Hafta sonu acilden mi vermem gerekiyor kanı? Alttan muayene sıkıntılı olmaz mı zaten sizce?2 gün sonra tekrarla 2 katı yada %60 artması lazım 3 binde kese gözükür binde alttan muayene ile görünüyor diye biliyorum ama alttan muayene tavsiye etmem benim sinirlerim bozuldu alttan muayene ettiler sürekli o mahvetti beni doktor bakalım falan derse kabul etme bence 10 gün sonraya randevu al kese o zaman gözükür inşallah sağlıkla ilerleyecek iyi düşün lütfen kötü dusununce vucut etkileniyor
Haftasonu giriyor araya o yüzden tereddütte kaldım ben deYarın tekrarlama kani istersen 2 gün sonra aynı saatte kan ver folik asite başlaman lazım o yüzden iyi olur gitmen
Aynı hastanede vermen lazım 2 günde bir daha sağlıklı olur bence kanamam vardı o yüzden alttan baktılar bazı doktorlar öneriyor bakalım diye ama bence gününü beklemek daha iyiHafta sonu acilden mi vermem gerekiyor kanı? Alttan muayene sıkıntılı olmaz mı zaten sizce?
Özel hastanede verdiysen acilden yaptır eğer sağlık ocağındaysa yarın kan ver yada pazartesi gününü bekleHaftasonu giriyor araya o yüzden tereddütte kaldım ben de
Dediğiniz gibi risk almak istemem zaten, gerekmedikçe o işe girmem. Sizin kaç haftalık?Aynı hastanede vermen lazım 2 günde bir daha sağlıklı olur bence kanamam vardı o yüzden alttan baktılar bazı doktorlar öneriyor bakalım diye ama bence gününü beklemek daha iyi
6 haftalikti düşük yaptım Şubat ayindaDediğiniz gibi risk almak istemem zaten, gerekmedikçe o işe girmem. Sizin kaç haftalık?
Devlet hastanesinde kontrolüm vardı bugün ilçede yaşıyorum ama hafta sonu il merkezine gidip özelde de muayene olabilirim ay hiç belirtim de yoktu yaÖzel hastanede verdiysen acilden yaptır eğer sağlık ocağındaysa yarın kan ver yada pazartesi gününü bekle