Pcos musunuz6 haftalikti düşük yaptım Şubat ayinda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pcos musunuz6 haftalikti düşük yaptım Şubat ayinda
Aynı yerden kan ver canım hangi hastanede verdiysen şimdi o zamanda o hastanede verDevlet hastanesinde kontrolüm vardı bugün ilçede yaşıyorum ama hafta sonu il merkezine gidip özelde de muayene olabilirim ay hiç belirtim de yoktu ya
Evet pcos var başımızın belası bu pcosPcos musunuz
İnsanlar istedikleri zaman hamile kalıyor ben de bir senedir deniyorum normalde bu ay rahim filmi çekecektim grip olunca doktorum gelecek ay yapalım dedi. Her tuşa basıyordum ben de. En kötüsüne hazırlamıştım kendimi o yüzden beklemiyordum galiba.Evet pcos var başımızın belası bu pcos
Yumurtalar büyümüyor çatlama da olmuyorLh çok yüksekti benim çatlama olmuyordu sizde problem nedir
Bana doktor kilo vermeden hamile kalamazsın dedi çok bir kilom da yok 52 kiloyum sonra burada havuç kürünü söylediler Bir de havuç tüketmemi söylediler ben havuç kürünü yapamadım ama havucu tükettim yumurta çatlaması için yumurtam bir ay çatladı bir ay çatlamıyordu artık her şeyden umudum kestim yürüyüş yapıyordum kafadan atmak için ekmeği bıraktım karbonhidratı bıraktım avokado tüketmeye başladım çok etkili dediler hamilelik için ama bu folik asit ve ovalasyonu bırakmıştım yani artık ne stres yapiyosun kendi kendime takmamaya başladım normalde yumurtalama döneminde akıntım olurdu bu ay hiç olmadı adete 5 gün kala aşırı akıntı oldu kabızlık gaz problemi aşırı derecede yaşadım uykusuzluk yorgunluk sürekli uyuma isteği göğüs şişliği ve inanılmaz derecede acı vardı bunlardan anladım adete 4 gün kala test yaptım negatif çıktı dedim boş bosuna umutlandin niye yaptın diye kendi kendime ertesi günü akşam biri bana kalk test yap diye kulağıma fısıldadı resmen kalktım yaptım incecik çizgi çıktı şok oldum oturdum kalktım duramadim çünkü asla çizgi çıkmayan testte anında çizgi belirdi aşırı silikti sonra duramadim tekrar yaptım tekrar aynı sonra sabaha kadar uyumadım sabah kalktım tekrar yaptım yine silik çizgi adete 1 gün kala 6 gün önceki gebelik testini yaptım o da daha belirgin oldu ama adete 2 gün kala lekelenme başladı dedim adetim sokuluyor kesin 3 gün peçeteye sildim bazen pede değdiği oldu kanama bitti sonra eşimin ailesi ile yarım saatlik bı yola çıktım nolduysa orda oldu sanci girdi ertesi gün kanama oldu doktora gittim alttan baktılar kesede bebekte duruyor çok küçük dedi kanama sadece 1 gün sürdü adetin 7.gunu tam net bı şekilde pozitifi gördüm dijital test yaptım o da pozitifti adetin 9.gunu günü kanamam oldu kese de bebekte muayene yoktu düşük yapıyor olabilirsin dedi kanamadan da görmüyor olabiliriz dedi değer 316 çıktı 2 gün sonra gittiğimde 67 dusmustu umudun bittiği yerde mucize oluyor en azından şunu anladım doğal yolla kendi kendine oluyomus hamilelikİnsanlar istedikleri zaman hamile kalıyor ben de bir senedir deniyorum normalde bu ay rahim filmi çekecektim grip olunca doktorum gelecek ay yapalım dedi. Her tuşa basıyordum ben de. En kötüsüne hazırlamıştım kendimi o yüzden beklemiyordum galiba.
İnşallah en kısa sürede yeniden gebelik haberi alırsınız bu defa sağlıklı ilerler de kucağınıza alırsınız. Ben de burada ne gördüysem yaptım. Soğan kürü, çörekotu bal tarçın, clife macun. İnsan çaresizlikle ne yapacağını şaşırıyor. Ben hala inanamıyorum inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinBana doktor kilo vermeden hamile kalamazsın dedi çok bir kilom da yok 52 kiloyum sonra burada havuç kürünü söylediler Bir de havuç tüketmemi söylediler ben havuç kürünü yapamadım ama havucu tükettim yumurta çatlaması için yumurtam bir ay çatladı bir ay çatlamıyordu artık her şeyden umudum kestim yürüyüş yapıyordum kafadan atmak için ekmeği bıraktım karbonhidratı bıraktım avokado tüketmeye başladım çok etkili dediler hamilelik için ama bu folik asit ve ovalasyonu bırakmıştım yani artık ne stres yapiyosun kendi kendime takmamaya başladım normalde yumurtalama döneminde akıntım olurdu bu ay hiç olmadı adete 5 gün kala aşırı akıntı oldu kabızlık gaz problemi aşırı derecede yaşadım uykusuzluk yorgunluk sürekli uyuma isteği göğüs şişliği ve inanılmaz derecede acı vardı bunlardan anladım adete 4 gün kala test yaptım negatif çıktı dedim boş bosuna umutlandin niye yaptın diye kendi kendime ertesi günü akşam biri bana kalk test yap diye kulağıma fısıldadı resmen kalktım yaptım incecik çizgi çıktı şok oldum oturdum kalktım duramadim çünkü asla çizgi çıkmayan testte anında çizgi belirdi aşırı silikti sonra duramadim tekrar yaptım tekrar aynı sonra sabaha kadar uyumadım sabah kalktım tekrar yaptım yine silik çizgi adete 1 gün kala 6 gün önceki gebelik testini yaptım o da daha belirgin oldu ama adete 2 gün kala lekelenme başladı dedim adetim sokuluyor kesin 3 gün peçeteye sildim bazen pede değdiği oldu kanama bitti sonra eşimin ailesi ile yarım saatlik bı yola çıktım nolduysa orda oldu sanci girdi ertesi gün kanama oldu doktora gittim alttan baktılar kesede bebekte duruyor çok küçük dedi kanama sadece 1 gün sürdü adetin 7.gunu tam net bı şekilde pozitifi gördüm dijital test yaptım o da pozitifti adetin 9.gunu günü kanamam oldu kese de bebekte muayene yoktu düşük yapıyor olabilirsin dedi kanamadan da görmüyor olabiliriz dedi değer 316 çıktı 2 gün sonra gittiğimde 67 dusmustu umudun bittiği yerde mucize oluyor en azından şunu anladım doğal yolla kendi kendine oluyomus hamilelik
Clife bana iyi geldi umarım size de iyi gelirYumurtalar büyümüyor çatlama da olmuyor
İnşallahClife bana iyi geldi umarım size de iyi gelir
Kızlar hamile miyim awox marka test yaptım regl gecikti fakat hep gecikiyor yarın doktora gideceğim söktürücü vermesi için öncesinde test yapmak istedim böyle çıktı ama inanamıyorum daha önce bir kere artımed ile yalancı pozitif görmüştüm sizce awoxda da aynısını yaşar mıyım, bir senedir deniyoruz hala inanamıyorum hiç belirtim de yok
var görünüyor benceEki Görüntüle 3564014 kizlar bisey gorebilen varmi![]()
ayy insallahh yaaavar görünüyor bence
Bugün mü yaptınız bunuayy insallahh yaaa
dun yapmistim ama ilk 10 dk icinde cikmadi sonra ciktiBugün mü yaptınız bunu
Bugün tekrarladınız mıdun yapmistim ama ilk 10 dk icinde cikmadi sonra cikti
test alacagim ortamda degilim maalesef o yüzden ptsiyi beklicem umarim hayal kirikligina ugramamBugün tekrarladınız mı
İnşallah güzel haberler alırsınıztest alacagim ortamda degilim maalesef o yüzden ptsiyi beklicem umarim hayal kirikligina ugramam