Canım testde var gözüküyor ama artımet yalancı pozıtıf çıkartabiliyor eğer elinde başka test varsa onunla yap prodpctor falan onlar iyi marka yanıltma payı çok azbuda görseller
Canım testde var gözüküyor ama artımet yalancı pozıtıf çıkartabiliyor eğer elinde başka test varsa onunla yap prodpctor falan onlar iyi marka yanıltma payı çok onın
Canım testde var gözüküyor ama artımet yalancı pozıtıf çıkartabiliyor eğer elinde başka test varsa onunla yap prodpctor falan onlar iyi marka yanıltma payı çok az
Onunlada yapacağım canım çok ta heyecanlanmak istemiyorum ama yinede bir tuhaf oldumCanım testde var gözüküyor ama artımet yalancı pozıtıf çıkartabiliyor eğer elinde başka test varsa onunla yap prodpctor falan onlar iyi marka yanıltma payı çok az
Bende yeni test yaptım sence var mı adetim 7 gün gecikti ilk defaOnunlada yapacağım canım çok ta heyecanlanmak istemiyorum ama yinede bir tuhaf oldum
Ay var gibiiii imkanın varsa kan versenBende yeni test yaptım sence var mı adetim 7 gün gecikti ilk defa
Ya inşallah canım eşimin gelmesini bekliyorum hastaneye gitmek için bakalım inşallahAy var gibiiii imkanın varsa kan versen
Yani o ayrı konu olmasa zaten hiç çıkartmaz bilemiyorum canım ya inşallah hayırlısı olurArtimed eğer yalnis çıkartıyor ise bende kan sonucu ile aynı sonuç pozitif neden oldu o halde acaba bu artimed ile ne alıp veremedikleri var böyle kötülüyorlar merak ediyorum.Ezber yapmış millet.
Düşünüyorum da ya hatali bir test olsa satışa neden sunulsun ki.Yani o ayrı konu olmasa zaten hiç çıkartmaz bilemiyorum canım ya inşallah hayırlısı olur
O zaman varmııııııDüşünüyorum da ya hatali bir test olsa satışa neden sunulsun ki.
Bende de aynısı oldu arkadaşım ben de yeniyim artimed erken gebelik testini yaptım ve onun aynı serisinden kaset testi de var idi ikisini de yaptım çıktı silik bir şekilde sonrasın da beta verdim dogrulandi. Sende de var olduğu gözüküyor. Bu durumdaO zaman varmıııııı
Ayyyy ne mutlu ne güzel sağlıcakla kucağınıza alın inşallahBende de aynısı oldu arkadaşım ben de yeniyim artimed erken gebelik testini yaptım ve onun aynı serisinden kaset testi de var idi ikisini de yaptım çıktı silik bir şekilde sonrasın da beta verdim dogrulandi. Sende de var olduğu gözüküyor. Bu durumda
GeçtiAma sende beta HCG ver günün gecmismiydi.
Umudunu yitirme inşallah rabbim yar ve yardımcımız olsun.Ayyyy ne mutlu ne güzel sağlıcakla kucağınıza alın inşallahinşallah bende de vardır
O zaman sabah beta HCG ver bı bak bakalım degr nasıl ona göre hareket edersin
Tamam canım inşallah haber ederimO zaman sabah beta HCG ver bı bak bakalım degr nasıl ona göre hareket edersin
Herkes de aynı olmuyor inşallah vardır Allah isteyen herekese nasip etsin burda bir çok mağdur insan var herkes de aynı olacak diye bir kural yok kaç sefer net görüp kan sonuçları negatif kadınlar var bu kadar mağdur olan insanların yalan soylicek halleri yok ezber değil bu insanlar tecrübelerini bizimle paylaşıyor bizde değerlendirip fikrimizi söylüyoruz buraya insanların test atma sebebi bizim yorumlamamız zaten.Artimed eğer yalnis çıkartıyor ise bende kan sonucu ile aynı sonuç pozitif neden oldu o halde acaba bu artimed ile ne alıp veremedikleri var böyle kötülüyorlar merak ediyorum.Ezber yapmış millet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?