Kızlar testime bakabilir misiniz lütfennnn

Petunyal1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2022
196
73
28
27
Kızlar test Artimed marka
reglim bir kaç gün geçti bu markanın testine güvenemedim
Ağustos 2024 de kimyasal geçirdim deniyorduk hep
Bu ay hiçbişey yapmadım ne vitamin ne takviye
testi böyle görünce şaşırdım açıkçası
Sizde bakabilir misiniz

buda görseller

Eklentiler

• image.webp
    99,8 KB · Görüntüleme: 60
  • image.webp
    121 KB · Görüntüleme: 65
  • image.webp
    66,7 KB · Görüntüleme: 61

Canım testde var gözüküyor ama artımet yalancı pozıtıf çıkartabiliyor eğer elinde başka test varsa onunla yap prodpctor falan onlar iyi marka yanıltma payı çok az
Onunlada yapacağım canım çok ta heyecanlanmak istemiyorum ama yinede bir tuhaf oldum

Artimed eğer yalnis çıkartıyor ise bende kan sonucu ile aynı sonuç pozitif neden oldu o halde acaba bu artimed ile ne alıp veremedikleri var böyle kötülüyorlar merak ediyorum.Ezber yapmış millet.

Artimed eğer yalnis çıkartıyor ise bende kan sonucu ile aynı sonuç pozitif neden oldu o halde acaba bu artimed ile ne alıp veremedikleri var böyle kötülüyorlar merak ediyorum.Ezber yapmış millet.
Yani o ayrı konu olmasa zaten hiç çıkartmaz bilemiyorum canım ya inşallah hayırlısı olur

O zaman varmıııııı
Bende de aynısı oldu arkadaşım ben de yeniyim artimed erken gebelik testini yaptım ve onun aynı serisinden kaset testi de var idi ikisini de yaptım çıktı silik bir şekilde sonrasın da beta verdim dogrulandi. Sende de var olduğu gözüküyor. Bu durumda

Ayyyy ne mutlu ne güzel sağlıcakla kucağınıza alın inşallah inşallah bende de vardır

Herkes de aynı olmuyor inşallah vardır Allah isteyen herekese nasip etsin burda bir çok mağdur insan var herkes de aynı olacak diye bir kural yok kaç sefer net görüp kan sonuçları negatif kadınlar var bu kadar mağdur olan insanların yalan soylicek halleri yok ezber değil bu insanlar tecrübelerini bizimle paylaşıyor bizde değerlendirip fikrimizi söylüyoruz buraya insanların test atma sebebi bizim yorumlamamız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…