- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
- Konu Sahibi Mavikelebekk
Tebrikler canım sağlıkla ilerler insAllahKızlar hamileyim kızlar hayla inanamıyorum 55 çıktı Sonuç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canım sağlıkla ilerler insAllahKızlar hamileyim kızlar hayla inanamıyorum 55 çıktı Sonuç
Amin canım çok sağol hayla inanamıyorum ya peki değer iyi demi adet günüm bugün çünküTebrikler canım sağlıkla ilerler insAllah
Canım bende 6 aydır deniyorum ve bu ay oldu bende çok üzülüyordum olmucak diye bu ay klomen kullandım sadece doktora gittim tedavi olmak içinkac aydir deniyordunuz
bn alti aydir deniyorum daha tik yok uzuluyorum artik Allah sabir versintum istiyenlere
Değer herkesin farklı bence takma onu arkadaşımın daha adete 4-5 günü vardı 500 küsurlerdeyfi sanırımAmin canım çok sağol hayla inanamıyorum ya peki değer iyi demi adet günüm bugün çünkü
Lütfen üzülme ben boşu boşuna üzülmüştüm merak etme hiç beklemediğin bir anda geliyor bende hiçbir umut yoktukac aydir deniyordunuz
bn alti aydir deniyorum daha tik yok uzuluyorum artik Allah sabir versintum istiyenlere
Tamam canım doğru saolDeğer herkesin farklı bence takma onu arkadaşımın daha adete 4-5 günü vardı 500 küsurlerdeyfi sanırım
Sağlıkla artsın da değerin insAllah o önemliTamam canım doğru saol
Aynen canım inşallahSağlıkla artsın da değerin insAllah o önemli![]()
Tamam canım benim edicem yok canm bana yumurtalıkların güçsüz dedi onun için verdi akıntının olduğu günlerde ilişkiye gir zaten doktor sana ilişki takvimi vericekinshallah
benimde yakinda doktorda randevum var
klomen yumurtlama olmayinca veriyor doktor demi
ovulasyon testlerim hep positif ama olmadi
benim icinde dua et lutfen canim hamilelerin dualari kabul olur
Benim de pozitif ti bende o testlerden yaptım ilk iki ay catlamayı da görüyordum canım ama sonuç negatiftiinshallah
benimde yakinda doktorda randevum var
klomen yumurtlama olmayinca veriyor doktor demi
ovulasyon testlerim hep positif ama olmadi
benim icinde dua et lutfen canim hamilelerin dualari kabul olur
Evet canım her ay düzenli olmasına rağmenher ay duzunli adet olmana ragmen mi yumurtaliklarin gucsuz dedi
ay bende acil doktora gitmem lazim
ck sagol canim Allah razi olsun
Gozunuz aydinnn Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Masalllah.Kızlar hepinizden Allah razı olsun bugün hepiniz için çok dua edicem Allah olmayanlara tüm isteyenlere versin kızlar okadar ümitsizdim ki hiç ama hiç beklemiyordum hiç bir belirtim de yok şükürler olsun rabbime
Amin canım çok teşekkürlerGozunuz aydinnn Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Masalllah.![]()
Merhabalar bende bugun yaptm bu testi ama pek anlamadım yardimci olurmusnz bu cizgi testin kendisinde mi vardı acaba kafam karisti
Fotoğraf çıkmamışMerhabalar bende bugun yaptm bu testi ama pek anlamadım yardimci olurmusnz bu cizgi testin kendisinde mi vardı acaba kafam karisti