Çok sevindim canımmmm. Allah bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsinKizlarrr kan sonucum 106 çıktı hamileyimmmmmmmmm , allahim bu ani ne cok bekledimmm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pozitif mi yanlış mı görüyorum
- Konu Sahibi simsim507
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Teşekkür ederim amin inşallah suan oyle şoktayim ki ... Rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok sevindim canımmmm. Allah bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Tüm dualarimda olacaksiniz , rabbim inşallah saglikla ilerletsin , sizleride en yakin zamanda bu mutlulukla sevindirsinAyyy çok mutlu oldum sağlıkla kucağıza alın inşallah . Hamilelerin duası kabul olurmuş bize de dua edinnn
Nromal testti canimmNet görüyorum , bence hamilesin inşaallah güzel haberlerini alırız canım erken gebelik testimi normal testmi bu ?
Allaaahhh sağlıkla ilerler ve kucağına alırsın inşallahKizlarrr kan sonucum 106 çıktı hamileyimmmmmmmmm , allahim bu ani ne cok bekledimmm
Kızlar selamlar öncelikle canım hayırlı olsun çok sevindim
Reglme 2 gün kaldı takvim uygulamasında ki gösterilen günleri değerlendirdik iki gün önce farklı bi marka hızlı gebelik testi yaptım silik çıktı kurumadır belki diyip dün de predictor çok övülüyordu ondan yaptım yine silik genellikle predictor kuruma be hayalet göstermez diyorlar.
Pembeli olan predictor düşüncelerinizi almak istiyorum gerisi rabbimin takdiri olursa eğer 2 gebeliğim olacak
Reglme 2 gün kaldı takvim uygulamasında ki gösterilen günleri değerlendirdik iki gün önce farklı bi marka hızlı gebelik testi yaptım silik çıktı kurumadır belki diyip dün de predictor çok övülüyordu ondan yaptım yine silik genellikle predictor kuruma be hayalet göstermez diyorlar.
Pembeli olan predictor düşüncelerinizi almak istiyorum gerisi rabbimin takdiri olursa eğer 2 gebeliğim olacak
Eklentiler
-
6bb4a2b2-7d84-4765-b877-c6edc67081df.jpeg165 KB · Görüntüleme: 34
-
6bb4a2b2-7d84-4765-b877-c6edc67081df.jpeg151 KB · Görüntüleme: 31
-
C74FA3B5-BCE4-4C3B-B13C-092686DD1F6B.jpeg88,6 KB · Görüntüleme: 33
-
CB62006D-D1C9-44DF-8FB2-2A92CCF1F840.jpeg38,6 KB · Görüntüleme: 35
-
image.jpg55 KB · Görüntüleme: 37
-
image.jpg216,3 KB · Görüntüleme: 32
-
image.jpg219,8 KB · Görüntüleme: 34
Hayırlı olsun. Bende iki gün kala test yapmıştım aynısı çıkmıştı. Hemen beta yaptım aynı gün 247 çıktı. Şuan 13 haftalık ikiz gebeyim beta sonucunu paylaşın mutlaka ama kesin varKizlar 10 aydir bu anı bekledim smdi sanirim pozitif testim regle iki gün var , kan vermeye geldim sonucumu bekliyorum sizde görüyor musunuz sizce pozitif miii 3 dkda çıktı
Bende gördüm hafif çizgi var belli yani İnşallah vardırKızlar selamlar öncelikle canım hayırlı olsun çok sevindim
İnşallah kuzum akşam tekrar test yapayım diyorum ?Bende gördüm hafif çizgi var belli yani İnşallah vardır
Hayirli olsunnn, ne zaman basladi belirtileriniz?Kizlar 10 aydir bu anı bekledim smdi sanirim pozitif testim regle iki gün var , kan vermeye geldim sonucumu bekliyorum sizde görüyor musunuz sizce pozitif miii 3 dkda çıktı
Herhangi bi belirtim var diyemem sadece farkli olarak son üç gündür çok ateş basıyor ve aksamuzeri hep uyuyordum canim , teşekkür ederimHayirli olsunnn, ne zaman basladi belirtileriniz?
Evet hamileyim benim çokbi belirtim yoktu aslında ama insanın içine düşer derler ya öyle oldu içime düştü sonraki 2 5 ay arası çok zorluydu benim içinAy siz de hamile misiniz sürecinizi paylaşir misiniz
Olur ama çok su içmemiş olİnşallah kuzum akşam tekrar test yapayım diyorum ?
Tebrik ederim sağlıkla gelsin bebişiniz :)Kizlarrr kan sonucum 106 çıktı hamileyimmmmmmmmm , allahim bu ani ne cok bekledimmm
Sizde aşşırı silik gördüm gibi ama çok zor görünüyor umarım vardırKızlar selamlar öncelikle canım hayırlı olsun çok sevindim
Kan sonucu var mı diye kaydırdım sayfayıııı içim tuhaf olduuu maşaAllah BarekAllahKizlarrr kan sonucum 106 çıktı hamileyimmmmmmmmm , allahim bu ani ne cok bekledimmm
Yaa ben niye yeni gördümmmçok mutlu oldum kendi bebişim olacak gibi sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKizlarrr kan sonucum 106 çıktı hamileyimmmmmmmmm , allahim bu ani ne cok Yaaaa
Rabbim hepimize yaşatsın bunuuuu binlerce şükürKan sonucu var mı diye kaydırdım sayfayıııı içim tuhaf olduuu maşaAllah BarekAllah
Yaaa amin inşallah teşekkür ederimmmmmmmmmYaa ben niye yeni gördümmmçok mutlu oldum kendi bebişim olacak gibi sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin