- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.690
- 88
- 32
- Konu Sahibi Mavikelebekk
Pozitif canım tebrikler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun canım :)Kızlar hamileyim kızlar hayla inanamıyorum 55 çıktı Sonuç
Erken gebelik testimi yaptinKızlar bugün adet günüm eşimin ısrarı üzerine test yaptım ve hemen iki çizgi çıktı kameram pek iyi değil anca bu kadar net çıktı
Yok canım normal 3 TL lik testlerdenErken gebelik testimi yaptin
Saol kuzumPozitif canım tebrikler![]()
Saol canım değerim iyi demi adet günüm geçmemesine rağmen hayla inanamıyorumHEPINIZIN GÖZÜ AYDIN KIZLAR 2 GUNDE BIR YAP KAN TESTINI
Evt canm benimki de böyleBu da benim testimdi, benziyor biraz
Teşekkürler canım benim evet bu şekilde
Evet kuzum saolTebrikler pozitif![]()
Aslında değerler herkeste başka oluyor bazısı düşük olur bazısı yüksek, önemli olan artışı 2 günde bir 2 katı olmalı diye biliyorum. Ama kan testini devamlı tekrar etmek gerekmez, yani ben hayatımda hiç kan testi yaptırmadım 3 çocuğum var.Saol canım değerim iyi demi adet günüm geçmemesine rağmen hayla inanamıyorum
Aynen canım doğruAslında değerler herkeste başka oluyor bazısı düşük olur bazısı yüksek, önemli olan artışı 2 günde bir 2 katı olmalı diye biliyorum. Ama kan testini devamlı tekrar etmek gerekmez, yani ben hayatımda hiç kan testi yaptırmadım 3 çocuğum var.
Canım göğüs hassasiyetim vardı ama adet öncesi hep olurdu zaten hiç bir belirtim yoktu sadece adet olmayı bekliyordum kesin gözüyletebrikler canim
ne zamandir deniyordun
gogus hassasiyeti veya karin agrin varmi lutfen