- 13 Haziran 2019
- 461
- 608
- 18
- 27
- Konu Sahibi Mavikelebekk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım eşim hiç durur mu gittik verdik 1 saate çıkar hemen bir de laboguick gebelik testi doğru bmu çıkıyor acaba ben iki kere daha farklı test yaptım silik çıktı baya önceden o yüzden pek güvenmiyorum testlereEWET CANIM HAYIRLI OLSUN TEBRIKLER HAMILESIN YARIN HEMEN KAN VERMELISIN BAT NE ZAMAN
Bugün dü canım bat günümEWET CANIM HAYIRLI OLSUN TEBRIKLER HAMILESIN YARIN HEMEN KAN VERMELISIN BAT NE ZAMAN
Yok canım hiç belirtim yok sadece akıntım var ama adet öncesi olur diye pek de belirtti diyemem zaten göğüs hassasiyetim oluyor adet öncesi deBENDE PEK GUVENMIYORUM AMA SABIRSIZIZ BIZLER KAN VERDIYESEN SONUCU BEKLE VARMI BELIRTIN FALAN
İnşallah canm öyledir nedense hiç bir umut yok içimdeTebrikler pozitif![]()
Olur canım tabikihadi bakalım hayırlısı olsun kan verdıyesen sonucu bızımlede paylaş kuzum olurmu
Ayy hayırlı olsun kandiliniz mübarek olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin Allah sağlıkla hayirla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhKızlar bugün adet günüm eşimin ısrarı üzerine test yaptım ve hemen iki çizgi çıktı kameram pek iyi değil anca bu kadar net çıktı
Amin canım inşallah doğrudur çıkan sonuçAyy hayırlı olsun kandiliniz mübarek olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin Allah sağlıkla hayirla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
SİZ DE MI HAMILIESINIZ?Benimde böyle çok silikti inş hamilesinizdir :)
Insalllah hayirlisiylaAmin canım inşallah doğrudur çıkan sonuç
Dogurdum iki aylık şimdi. Rabbim bu günün hurmetine isteyen herkese versin :)SİZ DE MI HAMILIESINIZ?