Kızlar sürtünerek bekaret bozulurmu yaaa??

onu yapmaya korkuyorum ıste rezıl olurum falan dıye adım cıkarsa falan toparlayamam sen nasıl ıstersen yapalım ama evlenıp ıkımızıde yakma kimliğinde dul yazmasını ıstermısın falan dedı ama sen bılırsın en ıyı doktoru bul eger varsa böyle bırsey yapalım dedı şuan kendıde üzülüyo farkındayım ama olan bana oldu

Malesef olan sana olmuş. . Evlenip ikimizide yakma nedemek yaaa Etekleri tutusmus resmen..

Yahu kusura bakmayın ama sonucuna katlanamayacağınız şeyleri neden yapıyorsunuz?Madem zar bu kadar önemli sizin için oturun kıyafetlerinizle temassız temassız.Şimdi ay zarım mı gitti diye panikleyince adam hayvan bana bunu zorla yaptı oldu.E kk' da zar muhabbeti yapana kadar en yakın karakola gitmek için ne bekliyorsunuz?Ergen de değilsiniz 31 yaşında insanmışsınız.Ayıp ama.

Ben bunu bir yerde zorla yaptı dıyorum burdakıler ınanmıyo zorlasam bu olayı evlılıkte olabılır ama gercek yuzunu görüp evlenım ne yapıcamkı
Yalnız bişi dicem .. kizliginizi diktirip kendinizi bi sekilde ailenize ve bundan sonraki evlenmeyi düşündüğünüz adama kanitlamayi planliyorsunuz peki ya vicdan ne olucak nasıl rahat olucaksiniz? ? Ailenize söylemeyin tamam ama evleneceginiz adama bari dürüst olun kabul edicekse sizi zarsizda kabul eder gerçek seven ve zariniza önem vermeyen adam!

Rızanız dışında bir ilişki olsaydı ilk geleceğiniz yer burası değil, karakol olurdu. Alenen ortada ne yaşadığınız. Bu başlık altında sadece fikir almaya çalışıyorsunuz ama kızlık zarı diktirme başlığı size daha uygun, bence oradan devam edin.

Umarım o kızdığınız beceriksiz doktorlardan birine denk gelirsiniz de evlendiğinizde foyanız ortaya çıkar. Daha öncesinde kendi birliktelikleri olmasına rağmen bakire bir kadınla evlenmek isteyen erkekler ne kadar leşse kadınlardaki bu zihniyet de o kadar leş. Yalanlarınızda boğulun.

O zaman şikayet etmelisin??

Ben bakıre degılım dersem faydalanmaya calısır?

Adam simdiden bosanalim diyorsa seninle aslinda evliligi hic dusunmemis. O zaman bunu da yapmamaliydi.
Tecavuze ugrayan kizlarimizin zaten tek korkusu da rezil olmak oldugundan sineye ceken hep kizlarimiz oluyor. Bunu ailenle paylasamaz misin?

Evlenmeyi dusundugum erkek arakadasimla bir seyler yasadik demissin konu basinda sonlara dogru da erkek arkadasimla evlenmek istemiyorum artik demissin ben anlamadim
Artık onunla evlenmeyi düşünmüyor. Başka bir erkekle evlenmek istediğinde kız çıkacak mıyım diye düşünüyor .

Adam simdiden bosanalim diyorsa seninle aslinda evliligi hic dusunmemis. O zaman bunu da yapmamaliydi.
Tecavuze ugrayan kizlarimizin zaten tek korkusu da rezil olmak oldugundan sineye ceken hep kizlarimiz oluyor. Bunu ailenle paylasamaz misin?

hayır malesef annem kalpten gıder cevremde hıc kımseye soyleyemedım

Böyle bir başlık gördüm cinlerim tepeme çıkıyor. Ya arkadaş biz ne bilelim. Oldu olucak birde resim gönderin. Zaten çözümde bulursun . Diktirirsin ne olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…