Videoları var youtube'dan bakabilirsiniz :)Arkadaşlar squat ı nasıl yapıyorsunuz tam çömelerek mi duvara yaslanarak mı kollar nasıl olacak daha fazla fayda sağlamak istiyorum
canım bende spor salonunda yapıyorum hocaya bununla ilgili o kadar cok soru sordumki:) hani demişsinya 55 hiç dinlenmeden yaptım biz hatayı orda yapıomusşuz..bende egzersizleri dinlenmeden yaparım bacaklarım yanana kadar normalde.hoca yanmda durdu 15 yaptırıyo dinlendiriyo 30 saniye kadar bu sekilde 50ye tamamlattrıyo dinlene dinlene..bunu da sordum dinlenmeden yapabiliyorum ben dedm ama dedi kaslar dinlendikçe gelişir yani zaten farkındaysan dinlendikçe bi sonraki 15i yaparken daha cok zorlanıosun..gerckten öyle..yani 15 tekrar 3 set seklinde yapabilirsin yani işte o günkü sayın ne kadarsa bölersin..ben tam olarak kalcamın yandgnı hissedemiyorum hala ne yazıkki neden bilmiyorum amaBugün ikinci günüm kızlar. Yeni doğum yaptim 4 ay oldu ve vücut bozuldu tabi. Kalcamdan memnun değilim ve squata başladım. Aynı zamanda az yemeye dikkat ediyorum. Yürüyüş e baslicam gelismeleri yazıcam bugün aralıksız 55 yaptım hiç dinlenmeden.
Canim bunu öğrendiğim iyi oldu:) benimde kalcada yanma olmuyor sadece üst bacakta oluyor. Ah bilsem seni aydınlatsam şekerim ama bende kulaktan dolma. Asıl sen beni aydinlatacan spor salonundasin çünkü hocaya bir sorsan ona göre yapsak :) bende artık set halinde yaparım ozaman. Canım faydasını gördün mü ne zamandir yapıyorsun ve kac kilosun. Kilo vermek mi lazım önce aceba başlamak icincanım bende spor salonunda yapıyorum hocaya bununla ilgili o kadar cok soru sordumki:) hani demişsinya 55 hiç dinlenmeden yaptım biz hatayı orda yapıomusşuz..bende egzersizleri dinlenmeden yaparım bacaklarım yanana kadar normalde.hoca yanmda durdu 15 yaptırıyo dinlendiriyo 30 saniye kadar bu sekilde 50ye tamamlattrıyo dinlene dinlene..bunu da sordum dinlenmeden yapabiliyorum ben dedm ama dedi kaslar dinlendikçe gelişir yani zaten farkındaysan dinlendikçe bi sonraki 15i yaparken daha cok zorlanıosun..gerckten öyle..yani 15 tekrar 3 set seklinde yapabilirsin yani işte o günkü sayın ne kadarsa bölersin..ben tam olarak kalcamın yandgnı hissedemiyorum hala ne yazıkki neden bilmiyorum amayanlış yapıo olabilirim ya da hafifmi gelioki bana öbür bacak egzersizlerine göre..ssen yanma hissediomusun beni bi aydınlatsan:)
Canım eğer çok fazla kilon yoksa sakınca yok benim 8 kilo fazlam var ama hoca yaptırıyo..işte o yanlışmış malesef canım kalçanda ve arka bacaklarda yanma olmalı..ya bilmiyorum psikolojikmi nedir faydasını gördüm sanki sertleşme var gbi:) doğru yapılışını keşfetmek için tavsiyem ayaktayken poponu olabildiğince dışarı çıkar ve o şekilde yavaş yavaş çömel..dizlerin ayak uçlarının hizasını asla geçmemeli..poponn kemikleri dışarı çıkcakmış gbi hissetceksin..ya bende biakç kez yapabildim simdi sanki yine yanma yok gibi..hocaya söyledim olurmu squatı yaptığın zaman merdiven falan çıkmakta zorlanıyosun kalçada çok agrı oluyo dedi..bi ay içinde sıkılaşma hissedersin senin şu an sıkılaşma sürecinde olman lazım dedi..iki haftadır yapıyorum ama çok düzenli yapmadım.çok istiyorum öğrenmek ya hoca taş gibi onu gördükçe squata yükleniyorumCanim bunu öğrendiğim iyi oldu:) benimde kalcada yanma olmuyor sadece üst bacakta oluyor. Ah bilsem seni aydınlatsam şekerim ama bende kulaktan dolma. Asıl sen beni aydinlatacan spor salonundasin çünkü hocaya bir sorsan ona göre yapsak :) bende artık set halinde yaparım ozaman. Canım faydasını gördün mü ne zamandir yapıyorsun ve kac kilosun. Kilo vermek mi lazım önce aceba başlamak icin
Sizde mi makine ile yaptınızKizlar bu hareketler doğru yapilirsa amacına ulaşılıyor dün hocayla yaptim hatalarimi göster di ve çok zorlandim.squata lunge ve deadlift eklemenizi öneririm
Sizde mi makine ile yaptınız