Kızlar squat'a basladim. Gelin beraber yapalim

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    34 KB · Görüntüleme: 58
Geçmiş yazınızı okurken sizin ile boylarımız aynı ama kilo 20 kg fazlayım ben siz burda kaç kilo verdiğinizi yazabilirsiniz eğer bu mümkünse tabiri caizse affola sizi kısınkanayım da gaza geleyim
22 kilo verdim canim bunlar dogum kilosu ve ye sütün olsun zihniyeti sacmaligi yanlış beslenmeden kaynakli kilolar.zorlanmadan diyet ve sporla 5 ayda kurtuldum 5 aydirda koruyorum.ancak ben bir 7 kilo daha vermek istiyorum

22 kilo verdim canim bunlar dogum kilosu ve ye sütün olsun zihniyeti sacmaligi yanlış beslenmeden kaynakli kilolar.zorlanmadan diyet ve sporla 5 ayda kurtuldum 5 aydirda koruyorum.ancak ben bir 7 kilo daha vermek istiyorum
Evet o zihniyet çok yanlış malesef benim ablamda aynısı oldu ve veremedi kilosunu ben hamile kalmadım ama sağlık için ve ileride Bebek için istiyorum ama önceliğim sağlık bende 96 kg dan 80 kiloya düştüm şükür evet boyumuz 1,62 cm olunca kilomuz 52 kg civarı olması lazım sizede maşallah devamı gelsin verelim şu kiloluları

TE="miyav_su, post: 43910869, member: 373666"]Evet o zihniyet çok yanlış malesef benim ablamda aynısı oldu ve veremedi kilosunu ben hamile kalmadım ama sağlık için ve ileride Bebek için istiyorum ama önceliğim sağlık bende 96 kg dan 80 kiloya düştüm şükür evet boyumuz 1,62 cm olunca kilomuz 52 kg civarı olması lazım sizede maşallah devamı gelsin verelim şu kiloluları[/QUOTE]

Teşekkür ederim :) insallah kurtuluruz gereksiz yuklerden...sporsuz çok zor bir yerden sonra vücut kilo vermeye direnç gösteriyor bu da ancak sporla kirilabiliyor

Teşekkür ederim :) insallah kurtuluruz gereksiz yuklerden...sporsuz çok zor bir yerden sonra vücut kilo vermeye direnç gösteriyor bu da ancak sporla kirilabiliyor[/QUOTE]
Evet canımşuan bende olduğu gibi kilo vermem çok zor insülin direnci çar oda sağlıklı beslenme ve spor ilr oluyor

Kızlar bende ptesi gününden itibaren spor salonunda sukuata başlayacam yanlız ben makine ile yapıcam ağırlık ile 2,5 kg 14 sayı 4 set yani 56 sayı
Canım bi sorar mısın hocalar squat yaparken üst bacak kalınlaştır mı benim hemen üst bacağım şişiyor

X