Evet canım var tebrikler bende böyle gördüm çizgiyiKızlar sizce gebelik var mı kafam allak bullak oldu
Bu testleri adetten ne kadar önce veya sonra yaptınız acaba
Benimkine de bakın lütfen şoktayım şuan hayal mi gerçek mi buuuEki Görüntüle 2654148
Kızlar sizce gebelik var mı kafam allak bullak oldu
Var canım hayırlı olsunBenimkine de bakın lütfen şoktayım şuan hayal mi gerçek mi buuuEki Görüntüle 2654148
5 dakika oldu olmadıKaçıncı dakkada çıktı bu
5 dakika oldu olmadı
Allah razı olsun şuan sonucu bekliyorum bakalımHayırlı olsun Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallahkan sonucu ile baktır gözün aydın
Adetiniz gecikti mi var gibi hayırlı olsunKızlar sizce gebelik var mı kafam allak bullak oldu
Allah razı olsun şuan sonucu bekliyorum bakalım ❤
Sınırda dedi doktor kadın doğum yokmuş bugün hastanede şansına dahiliyeden giriş yaptım. 16 çıktı değer ama varla yok arası dedi tutunma aşaması dedi adetin geçince baktır bide deditestte net görünüyordu 2.çizgi maşallah.. kan sonucunuz nasıl?
Sınırda dedi doktor kadın doğum yokmuş bugün hastanede şansına dahiliyeden giriş yaptım. 16 çıktı değer ama varla yok arası dedi tutunma aşaması dedi adetin geçince baktır bide dedi
5 gün var canimkaç gün adet gününüze.. 2 güne bir en az 2 katı artarsa tutunuyor demektir.. Hayırlısı olsun inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?