Hadi gözün aydın canım benim inşallah tutunur bebişinSınırda dedi doktor kadın doğum yokmuş bugün hastanede şansına dahiliyeden giriş yaptım. 16 çıktı değer ama varla yok arası dedi tutunma aşaması dedi adetin geçince baktır bide dedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi gözün aydın canım benim inşallah tutunur bebişinSınırda dedi doktor kadın doğum yokmuş bugün hastanede şansına dahiliyeden giriş yaptım. 16 çıktı değer ama varla yok arası dedi tutunma aşaması dedi adetin geçince baktır bide dedi
Hamile değilsiniz bence ama inş istediğiniz gibi olurKızlar sizce gebelik var mı kafam allak bullak oldu![]()
Buda benm acaba varmdıır.Adetiniz gecikti mi var gibi hayırlı olsun ❤
Var tabi olmaz mıBuda benm acaba varmdıır.Çok heycanlı bir durum
![]()
Var canım hayırlı olsunBuda benm acaba varmdıır.Çok heycanlı bir durum
![]()
Ayyyy çok teşekkürlerVar tabi olmaz mıhayırla ve sağlıkla gelsin
Henüz yaptırmadım. Reglime 2 gün, var. Bu erken gebelik testlerinden. Yaptırsam kandada çıkarmı bilmedim valla erkenmi acabaKonuyu acan arkadasım kan tahlili yaptırdınızmı varmı bebiş![]()
Hadi inşallah vardır, her bekleyen arkadasımızınHenüz yaptırmadım. Reglime 2 gün, var. Bu erken gebelik testlerinden. Yaptırsam kandada çıkarmı bilmedim valla erkenmi acaba
Aminnnnn allahım her isteyene nasip etsinHadi inşallah vardır, her bekleyen arkadasımızın![]()
![]()
![]()
Bende erken gebelik testinde hayali bir çizgi vardı görünmüyordu bile 2 gün sonra 47 çıkmıştı değerim,sizin daha fazladır. Kan testi yaptırmayı geciktirmeyin.Henüz yaptırmadım. Reglime 2 gün, var. Bu erken gebelik testlerinden. Yaptırsam kandada çıkarmı bilmedim valla erkenmi acaba
Ay gözün aydın var tabi sen klomen kullandın dimi görmüştüm sanki yanlışata hatırlamış olabilirim kusura bakma lütfenBuda benm acaba varmdıır.Çok heycanlı bir durum
![]()
Cizgi belirgin canım idrarda böyleyse kanda hayli hayli çıkar, tebrik ederim ⚘Henüz yaptırmadım. Reglime 2 gün, var. Bu erken gebelik testlerinden. Yaptırsam kandada çıkarmı bilmedim valla erkenmi acaba
kan testi yaptırır yaptırmaz yazıcam gene. Yarın inşallah yaptırırım. SabredebilirsemCizgi belirgin canım idrarda böyleyse kanda hayli hayli çıkar, tebrik ederim ⚘
Kızlar sizce gebelik var mı kafam allak bullak oldu![]()