- Konu Sahibi melek19824
mavi lolak nerdesiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mavi lolak nerdesiniz
iyi burda olmana sevindim nerelisin ne zamandir ordasin turkiyede is yokmuydu
hakkinizda hayirlisi hadi acale edinde bebisinle git ailenede surpriz olur ne guzel..dantel isleriyle ugrasiyomusun orda havalar nasil
bi an kendimi orda hissettim nasil yani kral kralice falan mi var ?cokta sicakmis canim benim ya ne yapalim hepimiz esimizin ve ekmegimizin hatrina herseye katlaniyoruz allahim sizi korusun gurrbet ellerde.....
:)) kralın eşine kraliçe hıtap edıliyor mu bılmıyorum burda cok eşlilik bar malesef, suandakı kraldan sonrası onun kardesı degıl kuzenı oturacak anlatabıldım mı yanı ıkı aıle arasında gıdıp gelıyor işte. Evet canım doğru soluyorsun bn burda aılemı cok ozledım ama bır nevı alıştım suan tek istegım bebişimin olması.. Ayrıca teşekkür ederim :))
Çok teşekkür ederim canım benim aslında hemen hemen 24 saat müsaitim seninle nasıl denk gelicez bilmiyorum açıyorum biraz takılıyorum sıkılıp kapatıyorum inşallah en kısa zamanda seninle sohbet etme şansı yakalarım en iyisi senin için uygun olan bir saatte buluşalım...
herkese selamun aleyküm cümleten hayırlı akşamlar kardeşim sanada selam olsun en yürek denn ....
baksana interneti dogru kullandigin zaman ne guzellikler cikiyo ortaya hic tanimadgn gormedigin biriyle gonul bagi kuruyosun onun icin dua ediyosun .....cok guzel duygular bence bunlar kiz valla icime dogdu en yakin zamanda bebek gelicek insallah haber verirsin banada tabi o zamana kadar sirnakli arkadasini unutmazsan....
esin kacta geliyo isten simdi orda saat kac ve son olarak ne yemek yaptin benimki geldi isten yemek yedi cikti biraz ben makarna mangalda et ve salata yapmistim
burdan resim yollayabiliyomuyuz ben tlfondan baglaniyorum