• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Bende yapıyorum ama bu ara hiç vakit olmuyo :(
57 kg. 173 boy ama bel 56 cm. popo 103 cm. göğüs ideal 88.
Dün ona ölçtürdüm alakaya bak 88-56-103 hiç bişey giyemiyorum kilo verincede popom çıkıyo iyice hiç bişey giyemiyorum ya popoyu eriticem yada eriticem :50:

Kg da boyun da iyi güzelim..
Bu adamlar ne istiyorlar yaww?
Enteresan ama kg verince poponun çıkması:26:
Benim tam tersi popom balon gibi söner..:ssz:

konuya hemen dalayım ben kızlar sizi görmedim ama bence fıstık gibisiniz bence önemli olan sizin kendinizi beğenmenizdir erkekler zaten ne istediklerini pek bilmezler diye düşünüyorum onların tek bildikleri KISKANÇLIKTIR diye düşünüyorum:52:

Kg da boyun da iyi güzelim..
Bu adamlar ne istiyorlar yaww?
Enteresan ama kg verince poponun çıkması:26:
Benim tam tersi popom balon gibi söner..:ssz:

Ya popom erimiyo çok fazla üstten eriyo haliyle popo kabak gibi kalıyo bide demezmi korse alalım diye
Zaten 103 erimiş hali birazda saldı kendini oturmaktan sürekli sıkılaşıp kilo vermem lazım anlayacağın koşu bandım var bisiklet yüzme vs. bişeyler yapıcam dediğin gibi yaranılmıyo napsak yaşım 22 26 ya kadar uzuyomuş boy zaten uzayınca popom gider diye umuyorum genetik vakayım yaaaa :43::43::43::43:

konuya hemen dalayım ben kızlar sizi görmedim ama bence fıstık gibisiniz bence önemli olan sizin kendinizi beğenmenizdir erkekler zaten ne istediklerini pek bilmezler diye düşünüyorum onların tek bildikleri KISKANÇLIKTIR diye düşünüyorum:52:

Annem ona eski kafalı diyo kıskanç yerine yüzüne yüzüne :9::9:

Kıskançlık mı???
Benim ki bi gr kıskansa öpüp başıma koycam...
Adamın kıskançlık duyguları alınmış resmen.

Ya popom erimiyo çok fazla üstten eriyo haliyle popo kabak gibi kalıyo bide demezmi korse alalım diye
Zaten 103 erimiş hali birazda saldı kendini oturmaktan sürekli sıkılaşıp kilo vermem lazım anlayacağın koşu bandım var bisiklet yüzme vs. bişeyler yapıcam dediğin gibi yaranılmıyo napsak yaşım 22 26 ya kadar uzuyomuş boy zaten uzayınca popom gider diye umuyorum genetik vakayım yaaaa :43::43::43::43:

Madem var o aletler,boş boş duracağına kullansana güzelim.

Kıskançlık mı???
Benim ki bi gr kıskansa öpüp başıma koycam...
Adamın kıskançlık duyguları alınmış resmen.

Anammm nerdee öyle adam herşey dozunda güzel valla
Her gittiğimiz yerde bi tartışcak sey buluyo :S :9:

Asmincim günaydın..
Kusura bakma görmedim..
Bi yandan yemek yapıyorum..

önemli değil canım kolay gelsin hamarat hanım ha canım aklıma gelmişken söyleyim dün okuduğum yazının başlığını hatırladım okumak istersen psikoloji ve ruh sağlığı bölümünden şizofreni hasta yakınlarının paylaşım alanı var Aysel hanım diye bir bayan yazmış ama okumanı pek tavsiye etmem gulüüüm:50:

Madem var o aletler,boş boş duracağına kullansana güzelim.

Antalyaya gitmeyi bekliyorum burda trafikten bsiklet kullanılmıyo bu kışı kendime ayırıcam zaten anneminde var koşu bandı kullanmaya kullanmaya bozulmadıysa kampa gircem anlayacağın o popo eriyecekk :9::9:

Anammm nerdee öyle adam herşey dozunda güzel valla
Her gittiğimiz yerde bi tartışcak sey buluyo :S :9:

Aslında eşimin ki çok çok enteresan bi durum..
Neden mi..?
İlk eşi piyano hocasıyla aldatmış eşimi..
Ve bu hoca eşimin arkadaşıymış..
2 yıl sürmüş ilişkileri..
Kıyamam bu olanlara rağmen hiç kıskanç değil yada belli etmiyor..
Bilmiyorum.

önemli değil canım kolay gelsin hamarat hanım ha canım aklıma gelmişken söyleyim dün okuduğum yazının başlığını hatırladım okumak istersen psikoloji ve ruh sağlığı bölümünden şizofreni hasta yakınlarının paylaşım alanı var Aysel hanım diye bir bayan yazmış ama okumanı pek tavsiye etmem gulüüüm:50:

Sağol canım..
Bak biz okumaya bile çekinirken..
O insanlar bire bir yaşıyorlar o olayları..
Allah yardımcıları olsun.

Antalyaya gitmeyi bekliyorum burda trafikten bsiklet kullanılmıyo bu kışı kendime ayırıcam zaten anneminde var koşu bandı kullanmaya kullanmaya bozulmadıysa kampa gircem anlayacağın o popo eriyecekk :9::9:

Egzersiz bisikleti alsana güzelim..
Ben çok rahat ediyorum..
Dışarı çıkmıyorum spor için.

Aslında eşimin ki çok çok enteresan bi durum..
Neden mi..?
İlk eşi piyano hocasıyla aldatmış eşimi..
Ve bu hoca eşimin arkadaşıymış..
2 yıl sürmüş ilişkileri..
Kıyamam bu olanlara rağmen hiç kıskanç değil yada belli etmiyor..
Bilmiyorum.

Vayy o.... bak sen..
Belli etmiyodur canım sıkılacağını düşünerek bide güven çok önemli sonsuz güveniyo belli ki :)
Benimkide tanışmadan önce playboylara taş çıkarır cinstendi hiç ilgilenmedim bile sonra benden önce ailemle tanıştı kendileri şimdi yeminler ediyo senden önce seni seviyorum demedim kimseye ben onun hesabını veremem tanrıya ondan başkasını sevdiğim için falan diyo ablası falan zaten şoklarda bu omu haşaa gökten vahiy inse inanmam dedi :ssz:

Egzersiz bisikleti alsana güzelim..
Ben çok rahat ediyorum..
Dışarı çıkmıyorum spor için.

Kapalı alanda spor..
Doğama aykırı biraz.
Box yaptım uzun yıllar türkiye şampiyonu fln oldum bıraktım sonra.:ssz:

Vayy o.... bak sen..
Belli etmiyodur canım sıkılacağını düşünerek bide güven çok önemli sonsuz güveniyo belli ki :)
Benimkide tanışmadan önce playboylara taş çıkarır cinstendi hiç ilgilenmedim bile sonra benden önce ailemle tanıştı kendileri şimdi yeminler ediyo senden önce seni seviyorum demedim kimseye ben onun hesabını veremem tanrıya ondan başkasını sevdiğim için falan diyo ablası falan zaten şoklarda bu omu haşaa gökten vahiy inse inanmam dedi :ssz:

Kadın istesin yeter ki..
Aferin güzelim...:ssz:

Back