• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

bende bişey yok canım adetim bitti dr randevumuda bi türlü alamadım gideceğim dr pof ve aşırı yoğun telle ulaşmak bile çok zor öyle işte:31:ay ne güzel canım yaa şimdi benimde olsaymış kalp atışı telaşım olacaktı:14: ama şimdi gün aşırı ilişki zorunluluğu devam hiç isteğim olmamasına reğmen:50:

Canım ben neler kuruyorum kafamda. Bebeğim yaşıyor olsaydı şimdi cinsiyeti belli olmuş olurdu, onu hissediyo olurdum diye sürekli düşünüyorum. İnsan burada sohbet ettiği yakın bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenince hem çok seviniyo çünkü tüm süreci birlikte takip ediyosun o mutlu olunca sende mutlu oluyosun. Hemde onun her gelişimini okudukça üzülüyosun benimde olsaydı diye. Önceki aylar bende böyleydim. Hamile arkadaşlaa hem seviniyodum hemde benimde olsa şöyle olurdu diyodum. Rabbim çok şükür verdi. Sanada tez zamanda verir inşAllah canım.

Ahh cnm benim için fazla erken bebiş için ama sanmıyorum korksun uzun uzun konuşmuştuk öyle bir korkuları yok kendilerinin gayet doğal bi olay zaten mutlaka yaklaşıcaktır yani bu arada sarjım bitebilir kusura bakmayın :)))

Canım insanın içine Rabbim o isteği verince herşey değişiyor. Bir gün gelir karşına ben baba olmak istiyorum der. O zaman görürsün nelerin değişeceğini :))

Canım insanın içine Rabbim o isteği verince herşey değişiyor. Bir gün gelir karşına ben baba olmak istiyorum der. O zaman görürsün nelerin değişeceğini :))

Zaten var onun 3 tane canım
Ben de istemiyorum uzun bi süre hayırlısı bakalım ama olursa ikiz yada üçüz olsun istiyorum:)))

lalokcum ikimizinde istediği fakak olmadığı şeyden bahsediyoruz yani hamilikten:43:

Bn bebek isteyini attım bıkenara canım once kendı saglıgımı dusunmem lazım hatta bu ay adet olmak için dua edıyorum ama ınsallhhhh en kısa zamanda sana verır rabbım burdan da hepımız sevınırızzz

Bende gittin sandım yahu :)
Yok cnm ya en yakın arkadasımla konusuyordum burdayımmm

Bn bebek isteyini attım bıkenara canım once kendı saglıgımı dusunmem lazım hatta bu ay adet olmak için dua edıyorum ama ınsallhhhh en kısa zamanda sana verır rabbım burdan da hepımız sevınırızzz

hayırlısı olsun tatlım en yakın zamanda sağlığına kavuşmanı temenni ediyorum

Kızlar benden bir tavsiye. Daha önce gebelik için testlerinizi yaptırdınızmı bilmiyorum. Eğer yaptırmadıysanız rutin testlerin hepsini yaptırın. Çünkü normalde olması gereken birçok değerin gebelikte farklı değerlerde olması lazım. Benim şekerim ve tiroidim hamilelik değerlerine göre yüksek seviyede çıktı. Bunun için ilaç kullanmaya başladım. Örneğin tiroid yüksekse hamile kalmayı etkileyen bir durummuş. Bunların hepsine önceden baktırıp, gerekiyorsa tedavisini tamamlayıp sonrasında sağlıklı bir hamilelik geçirmek çok önemli.

Kızlar benden bir tavsiye. Daha önce gebelik için testlerinizi yaptırdınızmı bilmiyorum. Eğer yaptırmadıysanız rutin testlerin hepsini yaptırın. Çünkü normalde olması gereken birçok değerin gebelikte farklı değerlerde olması lazım. Benim şekerim ve tiroidim hamilelik değerlerine göre yüksek seviyede çıktı. Bunun için ilaç kullanmaya başladım. Örneğin tiroid yüksekse hamile kalmayı etkileyen bir durummuş. Bunların hepsine önceden baktırıp, gerekiyorsa tedavisini tamamlayıp sonrasında sağlıklı bir hamilelik geçirmek çok önemli.

canım bende nodül var ilaç falan vermedi doktorlar hamileliğe engel değilmiş dediler bilmiyorum artık hala beklemedeyim:43:

Canım cok haklısın bn senın topıktede yazmıstım prolktınım yuksek cıktı hatta sadece kan degerlerinde degıl prolktın hormonunda şişlik var ve 3aydır ılac ıcıyorum ıcmeyede devam edecem 6 ay boyunca , ılacı alırken hamılelık olabılır dedı ama dusunme dedı doktorum once sen saglıgına kavus dedı sonra dusunursun dedı

canım bende nodül var ilaç falan vermedi doktorlar hamileliğe engel değilmiş dediler bilmiyorum artık hala beklemedeyim:43:

Ben ilk gebeliğimde sigorta sorunumdan dolayı ilk kontrolden sonra doktorumu ve hastanemi değiştirmek zorunda kaldım. İkinci gittiğim doktora sürekli gittim geldim ama bana bir tane test bile yapmadı. Tabiki Rabbim ömür vermedi nedenini bilmiyoruz ama belki o zaman testlerim yapılsaydı ilaç kullanmaya başlasaydım ilk bebeğimi de kaybetmezdim. Her zaman farklı doktorlara görünmekte fayda var canım. Başka bir doktora daha görün istersen.

Canım cok haklısın bn senın topıktede yazmıstım prolktınım yuksek cıktı hatta sadece kan degerlerinde degıl prolktın hormonunda şişlik var ve 3aydır ılac ıcıyorum ıcmeyede devam edecem 6 ay boyunca , ılacı alırken hamılelık olabılır dedı ama dusunme dedı doktorum once sen saglıgına kavus dedı sonra dusunursun dedı

Biran önce hamile kalayım istiyosun ama bir yandan da korkuyosun. Bende kistlerim varken öyleydim. Doktorum kistler varken hamilelik düşünme dedi. Hem hamile kalmak istiyodum hemde doktorum izin vermediği için korkuyodum. Sanırım bu konuda doktorlarımıza güvenip onların sözleri doğrultusunda hareket etmemiz gerekiyor. En doğrusu bu.

Ben ilk gebeliğimde sigorta sorunumdan dolayı ilk kontrolden sonra doktorumu ve hastanemi değiştirmek zorunda kaldım. İkinci gittiğim doktora sürekli gittim geldim ama bana bir tane test bile yapmadı. Tabiki Rabbim ömür vermedi nedenini bilmiyoruz ama belki o zaman testlerim yapılsaydı ilaç kullanmaya başlasaydım ilk bebeğimi de kaybetmezdim. Her zaman farklı doktorlara görünmekte fayda var canım. Başka bir doktora daha görün istersen.

canım be 4 farklı doktora göründüm hepside özeldi biyopsi falan yaptılar ilerde nodül büyürse ameliyat olman gerek dediler ve ilaç vermediler

Biran önce hamile kalayım istiyosun ama bir yandan da korkuyosun. Bende kistlerim varken öyleydim. Doktorum kistler varken hamilelik düşünme dedi. Hem hamile kalmak istiyodum hemde doktorum izin vermediği için korkuyodum. Sanırım bu konuda doktorlarımıza güvenip onların sözleri doğrultusunda hareket etmemiz gerekiyor. En doğrusu bu.

Evet cnm bn ıstıyorum,eşim istıyor aıle torun ıstıyor ama elden bısey gelmıyor işte ve adetıme az kaldı ınsallh adet olurum dıyorum cunku bızım saglıgımız yerınde olmalıkı bebgımız saglıklı gelsın 6 ay dusunmeyecem hatta turkıyeye gıdıp gelıyım ole baslıyacam calısmalara allah izin verirse

Back