• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Vayy o.... bak sen..
Belli etmiyodur canım sıkılacağını düşünerek bide güven çok önemli sonsuz güveniyo belli ki :)
Benimkide tanışmadan önce playboylara taş çıkarır cinstendi hiç ilgilenmedim bile sonra benden önce ailemle tanıştı kendileri şimdi yeminler ediyo senden önce seni seviyorum demedim kimseye ben onun hesabını veremem tanrıya ondan başkasını sevdiğim için falan diyo ablası falan zaten şoklarda bu omu haşaa gökten vahiy inse inanmam dedi :ssz:

seni tebrik ederim canım seninkide cesaret 3 kadından sonra kolay kolay güvenilmez diye düşünüyorum

Kapalı alanda spor..
Doğama aykırı biraz.
Box yaptım uzun yıllar türkiye şampiyonu fln oldum bıraktım sonra.:ssz:

Ben dışarı çıkmıyorum..
Spor odama geçiyorum,açıyorum tv mi..
Bu arada sende de neler varmış canım ya..
Senin gibi gençleri gördükçe gurur duyuyorum inan.

Ben dışarı çıkmıyorum..
Spor odama geçiyorum,açıyorum tv mi..
Bu arada sende de neler varmış canım ya..
Senin gibi gençleri gördükçe gurur duyuyorum inan.

Dolu dolu yaşamak lazım inan hayat eve kapanıcak kadar uzun değil :ssz:
Teşekkür ederim bu arada ergenlik çağlarımdaydı bunlar :9:

Dolu dolu yaşamak lazım inan hayat eve kapanıcak kadar uzun değil :ssz:
Teşekkür ederim bu arada ergenlik çağlarımdaydı bunlar :9:

Bizim burası kapalı bi site..
Sabah herkes dışarıda spor yapıyor..
Ama hepsi zengin,kendini bi b.k sanan tipler..
Karşılaşmak istemiyorum..
Tiki dolu burası:52::52:

seni tebrik ederim canım seninkide cesaret 3 kadından sonra kolay kolay güvenilmez diye düşünüyorum

Her evliliğinde ayrı ayrı odaları olan 3 kadından mı bahsediyoruz yoksa korunuyorum değip hamile kalan kadınlardan mı?
Ruhu bakir benim erkeğimin ruhunu bana saklamış kokun olmadan uyuyamıyorum nolur benimle kal diyen adamdan bahsediyoruz güven meselelerini çoktan aştık :16::16:

Bizim burası kapalı bi site..
Sabah herkes dışarıda spor yapıyor..
Ama hepsi zengin,kendini bi b.k sanan tipler..
Karşılaşmak istemiyorum..
Tiki dolu burası:52::52:

Allah kolaylık versin canım siteden illallah ettik biz gelen giden eksik olmuyo ortak alanlar bakteri yuvası vıcık vıcık sevgi kelebekleri var çok ta 'verimliler' değinmeden geçemeyeceğim :1::1::52::52:

seni üzmek için söylemedim tatlım ama seninki çok farklı bi durum bence yinede allah ayırmasın diyelim

üzülmem ben öyle şeylere canımcımm hayatın gerçekleri sonuçta önüne geçemezsin geçmiştede takılıp kalamayız yani :ssz:

merhaba canlarim simdi okuldan geldim goturdum cocuklari nihayet tu tu tu tu tu kirkbir kere masallah manken sin manken seni sevmeyen ölsün........ :-)

Yerim seni kıtıy kıtıyy asıl manken sensin kaç çocuk doğurmuşsun asıl marifet sende güzelimm allah nazardan saklasın :nazar::nazar::nazar: :16::16:

Size bişey söylemek istiyorum..
Ben lise terkim...
Çalışmak zorundaydım..
Okuyamadım vs..
Eşim ünv. mezunu..
Kaynım mühendis,eltim psikolog..
Eşimin kuzenleri mühendis,dr. Vs..
Eşleri deseniz keza yine öyle..
Bir araya gelince çok çekiniyorum..
Ne bileyim..
Eşimin eski eşi de grafikermiş..
Üzülüyorum belki de.

Ehliyetimi bile bu sene aldım..
Ama hala araba kullanamıyorum..
Onlarda soruyorlar..
Ne zaman başlayacaksın kullanmaya diye..
Utanıyorum..:17:

Yaşlı başlı kv bile arabasını yenileyip duruyor..
Benim arabam kullanılmaya kullanılmaya hurdaya çıkacaktı ki..
Kaynıma kiraladım..
Offf amma dolmuşum.

Bu sene dışardan bitirmelere başvuru yapıcam..
Yabancı dil kursuna gidicem..
Yapmak istiyorum..

elinden geldiğince kendini daha çok geliştir bence ben çok çalışmak istiyorum işletme yönetimi ve çocuk gelişimi mezunuyum ama eşim evden çıkmamı istemiyo ve ben çok çok üzülüyorum bana güvenmiyormusun diyorum sana güvenmeseydim evlenmezdim senin yorulmanı istemiyorum kıyamıyorum falan diyip geçiştiriyor ama ben tatmin olamıyorum yaaaaa

Back