- Konu Sahibi melek19824
-
- #1.741
Evet cnm bn ıstıyorum,eşim istıyor aıle torun ıstıyor ama elden bısey gelmıyor işte ve adetıme az kaldı ınsallh adet olurum dıyorum cunku bızım saglıgımız yerınde olmalıkı bebgımız saglıklı gelsın 6 ay dusunmeyecem hatta turkıyeye gıdıp gelıyım ole baslıyacam calısmalara allah izin verirse
Bakarsın Türkiye uğurlu gelir sana canım. Hakkında hayırlısı olsun inşAllah.
O zaman hız kesmeden çalışmalara devam. Tez zamanda güzel haberini alırız inşAllah.
İnşllh ya o vakte kadar tedavımde bıtmiş olursa super olur annemle kaynanam miss gıbı bakar bana nazlanırım onlara :))
Gunler hemencecık gecse allahım inşllh yaa :)):)) Tuttum bu planı. O zaman önce tedavi. Sonra Türkiye, sonrada bana nurtopu gibi bi yiğen :))
Canlarrr ben artık kocişimin huzurlu kollarına kaçıyorum. Sabaha görüşürüz inşAllah. Öpüldünüz kocaman.
Bakarsın Türkiye uğurlu gelir sana canım. Hakkında hayırlısı olsun inşAllah.
Bir yandan yemek yapıyorum bi yandan kk da dolaşıyorum..
Hamarat kadının hali başka canımm :))
Kolay gelsin,bende yazmaya çalışıyorum arada bir burayı yokluyorum
Benim bi elimde tablet bi elimde tahta kaşık..
Halimi bi görsen..
Tahmin edebiliyorum hayatım tecrübeyle sabittir aman yemeğin dibini tutturma karıştır karıştırr
Ne yapıyosun bu arada
Aynı güzelim..
Şimdi bu dört gün fuar zamanı eşimle fazla zaman geçiremiyoruz..
Onun burukluğu avar işte..
Çok şükür iyiyim..
Sen neler yapıyorsun?
Hmm boşluğunu yemek yaparak dolduruyosun yani can sıkıntısından kıyamam sana
Ben napiyim bi yandan yazıp bi yandan tıkınıyorum bi yandan da spor yapmayı düşünüyorum kilo vermem lazım
Dün ki yazışmaları okuduysan nasıl bir psikoloji içindeyim anlarsın canımm 166. sayfada
Düşünme canım başla..
Ben hergün yapıyorum..
Kaç kg sun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?