• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

pardon canım şimdi gördüm takvimi hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallah (darısı tüm bebiş isteyenlerin başına) bende dahil :34:

evli mutlu canım nasılsın iyimisin?kalp atışı dinledinizmi:26:bnimde bazen sohbete çok ihtiyacım oluyor iyi olmuş bu topic:1:

Canım cumartesi günü keseyi gördük. 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi. Ayın 28 ine randevumuz var. Kese için gittiğimde birsürü test istedi. Tiroid değerlerim hamilelikteki sınırların biraz üstünde çıktı. Onun içinde endokrinoloji bölümünde bir doktora göründüm. İlaç verdi. Doğuma kadar her ay testler tekrarlanacakmış ona göre ilacım yeniden düzenlenecekmiş. Doğumla beraber tedavide bitecek. Şuan ilaçlarımızı kullanıp beklemedeyiz.

Sen neler yaptın ?

Annem ne saç okşatması ben emziriyorum bebek gibi saçlarını okşayıp sırtını kaşıyorum tabi sonra bende uyku hak getire yani sarılsa bi dert sarılmasa bi dert zaten tatilim bitmeden rahat yok ikimizede arkadaş :)))))

hahhah allah senin iyiliğini versin kız hele bide ahtapot gibi sarımaları yokmu:1:

Kışın çok güzel oluyo. Sarıl yat soba gibi sıcacık. Ama yazın sımsıkı sarılınca artık bir süre sonra aşkım azcık öte gitsene demeye başlıyorum.

doğru valla kışın gayet kullanışlı yazın pek iyi olmuyo benimkine boğuluyorum dediğimde arkasını dönüyo tamam hayatım sen bana sarıl ozaman diyo bende gülüp arkamı dönüyom gıcık diyip tekrar sarılıyo:1:bi rahat vermiyo bee

Neden aç bıraksın yahuu :))
Konusu geçmiştide çocuğumuz olursa biri benim olur ben onun meme arkadaşı olurum diyodu ya ikiz olursa nolcak dedim kendi çocuğuma düşman mı etçen beni sende diyo bendr düşünmüyorum valla çocuk falan koca bi bebeğim var zatii :))))

Konusu geçmiştide çocuğumuz olursa biri benim olur ben onun meme arkadaşı olurum diyodu ya ikiz olursa nolcak dedim kendi çocuğuma düşman mı etçen beni sende diyo bendr düşünmüyorum valla çocuk falan koca bi bebeğim var zatii :))))

:)) Valla canım bebiş haberini alana kadar öyleler. Ama bebiş haberini aldıktan sonra öyle bi korku sarıyoki birşey olur diye yanına yaklaşmıyolar :))

Canım cumartesi günü keseyi gördük. 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi. Ayın 28 ine randevumuz var. Kese için gittiğimde birsürü test istedi. Tiroid değerlerim hamilelikteki sınırların biraz üstünde çıktı. Onun içinde endokrinoloji bölümünde bir doktora göründüm. İlaç verdi. Doğuma kadar her ay testler tekrarlanacakmış ona göre ilacım yeniden düzenlenecekmiş. Doğumla beraber tedavide bitecek. Şuan ilaçlarımızı kullanıp beklemedeyiz.

Sen neler yaptın ?

bende bişey yok canım adetim bitti dr randevumuda bi türlü alamadım gideceğim dr pof ve aşırı yoğun telle ulaşmak bile çok zor öyle işte:31:ay ne güzel canım yaa şimdi benimde olsaymış kalp atışı telaşım olacaktı:14: ama şimdi gün aşırı ilişki zorunluluğu devam hiç isteğim olmamasına reğmen:50:

:)) Valla canım bebiş haberini alana kadar öyleler. Ama bebiş haberini aldıktan sonra öyle bi korku sarıyoki birşey olur diye yanına yaklaşmıyolar :))

Ahh cnm benim için fazla erken bebiş için ama sanmıyorum korksun uzun uzun konuşmuştuk öyle bir korkuları yok kendilerinin gayet doğal bi olay zaten mutlaka yaklaşıcaktır yani bu arada sarjım bitebilir kusura bakmayın :)))

vayyy bee sevdim ben bu hamilelik işini kızlar tek kurtuluş yolu bu olsa gerek benimki adet döneminde bile dayanamıyor sakınn yaklaşma diyom okadar uzun boylu değil aaaa:20:

Back