• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Yeni gelenlere cümleten hoşgeldiniz diyorum yetişemiyorum hepsine birden :16::16::16:

anaaam enişten okadar alışmışki bak 2yıllık evliyiz bensiz asla yatağa girmez bazen odaya götürürüm sen uyu ben su içip geliyim diyom biraz oyalanıyom aradan 5 dk geçmiyor küçük çocuk gibi beni götürmeye geliyor anneside bende gülmekten çatlıyoz valla :1:

Aşık güzelim aşıkkkkkkkkkkk:34:

Canım sen yaz özelden yaşıma bakıp toy sanma benimkiler de direk damardan :1::ssz:

ayyy canım siz de mi ben kendimi bu yaşta aşırı yaşanmışlıkları var sanardım... yaşanabilecek en boktan şeyleri yaşadım hayatımda...... ötesi varmı bilmiyorum..:14: ve en kötüsüde herkesle konuşulmaz dert anlatılmaz deyip için için erimek

Son düzenleme:
canlarım ben ailemle biraz görüşeyim nette yine size uğrarım öpüyorum hepinizi ben dönene kadar ne olursunuz biraz toparlanmaya çalışın benim psikolojimi daha fazla bozmayın emi kuzucuklarım öpüyorum hepinizi

canlarım ben ailemle biraz görüşeyim nette yine size uğrarım öpüyorum hepinizi ben dönene kadar ne olursunuz biraz toparlanmaya çalışın benim psikolojimi daha fazla bozmayın emi kuzucuklarım öpüyorum hepinizi

Ahhh cnmmm psikolojin mi bozukkk senin gel yanıma bn düzeltirim merak etme ahhh hadı ailenle konuşş keşke bnm annışkomda geçse nete konusuyum :( bizde sni opüyorz

neyse canım hayırdır diyelim... bende çokk güzel bi gelinlik giymiştim.. ama damadı göremedim. o kadar güzeldi ki zaten salonun her yeri gelinliğim ile kaplıydı :16:

Canım bnm gelinlik guzeldırr elbette allah herkese gıymeyı nasıp etsınn senı uzmek ıstemem ama ruyada gelınlık kotu imiş ama hayırlısı cnm uzme kndını ole yazdım dıye okey bellkıde yanlıs bılıyorum

ayyy canım siz de mi ben kendimi bu yaşta aşırı yaşanmışlıkları var sanardım... yaşanabilecek en boktan şeyleri yaşadım hayatımda...... ötesi varmı bilmiyorum..:14: ve en kötüsüde herkesle konuşulmaz dert anlatılmaz deyip için için erimek

Derdin yaşı olmuyo malesef herseye rağmen ayakta duruyosan ozaman yaşınla değil yaşanmışlıklarınla olgunlaşıyosun :ssz:

Back