- Konu Sahibi melek19824
- #1.501
sesimi duyan var mıııııı ? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duydum :)buyurun
sesimi duyan var mıııııı ?![]()
hoşbuldum, teşekkürler;
günlerdir kızlar beni arasına nasıl kabul eder nerden nasıl başlamalıyım diye girip çıkıyorum ama ilerleme katedememiştimBirde bu şekilde deneyeyim dedim, doğru olanı yapmışım sanırım
Saçma sapan konuşmalar olmadan dertleşip, dert dinleyebileceğim, sevinçlerin paylaşıldığı arkadaşlık istiyorum , gerçek hayatta bulamadım, sanırım o burada ...
mavi kolay gelsin cok yoruluyosun sanirim allah yardimcin olsun
okul iş evli bekar kendinden biraz bahsedermisin hayatım
Haklisin ama burda gelin ikindi ezanindan sonra gelir bi akrabamizin dugunuydu hic gormemistim gelini tanimiyodum size yazdhimdada daha gelini gormemistim yuzu kapaliydi bayildgini soylediklrnde gittim baktm yeni gordum gelini sonra zaten artik soylybildgim kadar soyledim ya bu cocuk daha allah bunu veren babanin ve annenin belasini versin baktim ordakilr bana catti sansne niye bela okuyosun kizda istiyodu diyince artik ne dicemi bilemedim uzakti evede gelemedim hemen bitisikteki kuzenime gityim ben ve cocuklar yemektn,sonra eve geldik burda boyle kimseye karisamiyosun
saol canim valla yazdin ya kendime geldim vallahi okadar dusuncelerle uyudum ki karmakarisik ruyalar gordum inan bu hayatta en korktugum sey istemeden sevdiklerimi uzmek ama simdi daha iyim bisey sorucaktm sana sabahtan beri bir sorunum var tlfondan surekli yeniden giris yapmak zorunda kaliyorum neden boyle oluyo
arkadasliklar boyledir bazen beraber gulucez bazen beraber aglicaz yaw ama uzun zamandir konusuyoruz ilk defa boyle oldu bi msj yaziyorum ikinci icin tekrar giris istiyoHiç bilmiyorum canım benimde aynı şey başıma geldi tlfnla girmek eziyet yani dışardayken merak ediyorum ama sürekli giriş istiyo yazılımla alakalı olabilir diye düşünüyorum
Sıkma canını ben hepimizin yerine sıktım şimdi gözlerimin altında mor halkalar var oturup çalıştım uyuyamayınca![]()
Kahvemi de yapıyorum bi yandan...
Hadi bana gelin kızlar..![]()