- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.014
- 178
- Konu Sahibi melek19824
- #1.441
Bilim Üniversitesi
İstanblda mı? Hangi şehirde?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilim Üniversitesi
cocuk fotograf cekmek icin geldi de kiz bayildi korkudan bi de bu stresle gerdek olsa,sabah parcalarni toplarlar gelinin yarin olcakmis gerdek gecesi
İstanblda mı? Hangi şehirde?
İstanbulda mı yaşıyordun yoksa okul için mi geliyorsun bu canavar şehire?Evet İstanbul Bilim Üniversitesi :)
Kızlar kusura bakmayın bende çıkabilirim her an![]()
İstanbulda mı yaşıyordun yoksa okul için mi geliyorsun bu canavar şehire?
Aynen bende canım..
Şimdiden iyi akşamlar diyeyim bari hepinize..![]()
kızlar kusura bakmayın bende çıkabilirim her an![]()
Kızlar kusura bakmayın bende çıkabilirim her an![]()
gıtmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Asmincim lalokcum nrde gorunmuyo oryalikts
Melekçim şu 13 yaşındaki ÇOCUK'tan bahsedilince gerçekten üzülüyorum topictede canım sıkılmaya başladı iyice
Melekçim şu 13 yaşındaki ÇOCUK'tan bahsedilince gerçekten üzülüyorum topictede canım sıkılmaya başladı iyice
Sikilmana uzuldum nedenki bi sorunmu var bunlar hayatin gercekleri napalim sadece orda gordum bizzat yasadim sizinlede paylasmak istedim ozur dilerim uzduysem canim lutfen
sizden önce buradaydı baktık kimse yok ikimizde çıktık
Yarın sabah erken kalkacağım kızlar çıkayım bende kendinize iyi bakın allah rahatlık versin![]()
Bunların hayatın gerçekleri olduğunu inan benden daha iyi kimse bilemez fakat senin bu kadar aklı yerindeyken müdahale etmemen ve düğüne gidip göbek atman ve bunları rahat rahat anlatıp elimden bişey gelmez hayatın gerçekleri demen beni üzdü ..