- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
- Konu Sahibi melek19824
-
- #1.361
kızlar bende 25 yaşındayım.. bi kızım, bi oğlum var.. Angaralıyım
oğlumun doğum hikayesini yazmıştım ilk kk'ya...
hep okurdum evladım olursa bende yazacağım derdim ve çok şükür yazabildim.. kızımın da öyle...
yani kk ile tanışmamız böyle başladı.. 4 sene önce....
hoş geldin pamukçum ya melek 13 yaşında diyince çok gergin oldum yaa hala varmı böyle insanlar kesin ortada bir başlık menfaat konusu vardır yoksa 13 yaşındaki kıza kim ev emanet edebilir millet o yaştaki çocuğu evde yalnız bırakıp pazara gitmeye bile korkuyor bu nasıl bi cehalettir ya alanada verenede lanet olsun o kafayla gidenler eminim sadece öbür dünyaya cehennemin odunları olarak gideceklerdir başkada bişey demiyorum
Neyse.....
Ben de susuyorum..
Millet olarak susmaya alışmışız..
Herkese iyi akşamlar.
Canım nerde yaşıyosun sen tabi ki böyle hayvanlar hala mevcut,
onlar cehenneme odun olarak gitmiyor canım çünkü yağlı kazıklar boy boy onları bekliyor!!!!!!!!
Tövbe yarabbim sen affet böylelerini öldürmeyip süründürcen aslında fantezi yapıcaksın öldürürken başka türlü ödül olur
muğladayım ben kız
Gündemi takip etmiyomusun sen hiç kuzucumm
ütü yaptım canım benim çok yordu beni yaa
Haksız değilim böyle bir dünya ya çocuk getirmek istemediğim için savaş ha çıktı çıkacak insanlar evrimleşiyor kendimizi savunamazken çocuklarımıza ne olacak kim bilir
hep aynı şeyleri gördüğüm için takip etmiyorum valla:44:
kız içimi kararttın çocuk tedavisinden vazmı geçsem ne
Oluruna bırakın diyorum ama sizin tercihiniz şahsi fikirlerim beni alakadar eder sonuçta sadece göz önünde bulundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?