kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Allah bağışlasın canım hoş geldin aramıza

saolun kızlar...
sizinkileri de öyle, henüz yoksa da Allah size de nasib etsin...

hoş geldin pamukçum ya melek 13 yaşında diyince çok gergin oldum yaa hala varmı böyle insanlar kesin ortada bir başlık menfaat konusu vardır yoksa 13 yaşındaki kıza kim ev emanet edebilir millet o yaştaki çocuğu evde yalnız bırakıp pazara gitmeye bile korkuyor bu nasıl bi cehalettir ya alanada verenede lanet olsun o kafayla gidenler eminim sadece öbür dünyaya cehennemin odunları olarak gideceklerdir başkada bişey demiyorum

Canım nerde yaşıyosun sen tabi ki böyle hayvanlar hala mevcut,
onlar cehenneme odun olarak gitmiyor canım çünkü yağlı kazıklar boy boy onları bekliyor!!!!!!!!
Tövbe yarabbim sen affet böylelerini öldürmeyip süründürcen aslında fantezi yapıcaksın öldürürken başka türlü ödül olur

Haksız değilim böyle bir dünya ya çocuk getirmek istemediğim için savaş ha çıktı çıkacak insanlar evrimleşiyor kendimizi savunamazken çocuklarımıza ne olacak kim bilir

muğladayım ben kız

Oluruna bırakın diyorum ama sizin tercihiniz şahsi fikirlerim beni alakadar eder sonuçta sadece göz önünde bulundur

bilmiyorum ya dünya gittikçe bozuluyo tv de hangi kanalı açsam ya evden kaçanlar ya adam öldürenler ya tecavüzcüler vb. daha bir sürü şeyler insan onları gördükçe dışarı çıkmaktan korkuyor ya nasıl bi hayat nasıl bi evren nasıl bi dünya neden ya nedenn

Malesef evlendiriliyorlarr ozelliklee doğu da dahada kucuk verebılıyorlar hattta gecen gun heryerde yayılan bır konu 9 yasındaki kızı ondan buyuk 40 yas bırıyle evlendırlıler kız gerdekten olu cıktıı kanama sonucu hayatını yitirdi malesef Allah butur ınsanlarıacı cektırmeden oldurmesinnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…