• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

bilmiyorum ya dünya gittikçe bozuluyo tv de hangi kanalı açsam ya evden kaçanlar ya adam öldürenler ya tecavüzcüler vb. daha bir sürü şeyler insan onları gördükçe dışarı çıkmaktan korkuyor ya nasıl bi hayat nasıl bi evren nasıl bi dünya neden ya nedenn

Yorum yapamayacağım hayatım çocuğun olduğunda ne yapacaksın kale gibi duvarlı bahçesinde uçak savarları olan pembe panjurlu ev hayal ediyorum ben :50:

Olay Yemen' de olmuş malesef

bende doğuluyum ama benim ailemde de çevremdede çocukları okutup meslek sahibi yapmak için çıldırıyorlar resmen evlilik konusunda mutlaka ama mutlaka kızın fikrini alırlar eşim bana diyo ya siz sanki doğulu değilsiniz kürt değilsiniz çok farklı yaşamınız var çünkü benim ailemin temeli sağlam dedim bazen haberlerde doğuda şöyle böyle olmuş diyolar inanasım gelmiyor yalan haberlerdir diyom eşim diyo sen herkesi kendin ailen gibimi zannediyosun bakakalıyom valla

bende doğuluyum ama benim ailemde de çevremdede çocukları okutup meslek sahibi yapmak için çıldırıyorlar resmen evlilik konusunda mutlaka ama mutlaka kızın fikrini alırlar eşim bana diyo ya siz sanki doğulu değilsiniz kürt değilsiniz çok farklı yaşamınız var çünkü benim ailemin temeli sağlam dedim bazen haberlerde doğuda şöyle böyle olmuş diyolar inanasım gelmiyor yalan haberlerdir diyom eşim diyo sen herkesi kendin ailen gibimi zannediyosun bakakalıyom valla

Çok yakın bı akrabam doguda ogretmnlık yaptı neler neler anlattı bıze hoş Türkiyenin başka illerinde de bole cahıl aıleler hala bulunmakta.yanı ben hepsini aynı kefeye koymuyorum ki hayatın ne oldugunu bılen ınsanlar elbette vardır işte Ne mutlu sana ki bole bır aıleye sahipsin herkes bole sanslı olmuyor tatlışkommm...:nazar:

Çok yakın bı akrabam doguda ogretmnlık yaptı neler neler anlattı bıze hoş Türkiyenin başka illerinde de bole cahıl aıleler hala bulunmakta.yanı ben hepsini aynı kefeye koymuyorum ki hayatın ne oldugunu bılen ınsanlar elbette vardır işte Ne mutlu sana ki bole bır aıleye sahipsin herkes bole sanslı olmuyor tatlışkommm...:nazar:

tşkr ederim hayatım ailemle gurur duyuyorum bence cehaletin doğusu batısı yok diye düşünüyorum her neyse neler yaptın bugün canım nasıl geçti günün

oncelikle herkese gunaydin sende hosgeldin aramiza kiz inanirmisin daha yazilarini okurken kanim isindi sana insallah arkadasligimiz daim olur,

Hosbulduuuukkkk ::3:: insallah öyle olur :-) bnde uzun zamandir ugramamistim kkya. Simdi bol bol zamanim var. Sende evlimisin?

tşkr ederim hayatım ailemle gurur duyuyorum bence cehaletin doğusu batısı yok diye düşünüyorum her neyse neler yaptın bugün canım nasıl geçti günün

Ne yapıyım bnde hergun her saat bırbırınden farklı degıl malesef aksam yemegı yaptık şimdi de tv izliyorum sevdiğim takip ettiğim doksanlar dizisi ya sen ?

Back