kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Allah kahretsin bu koy adetlerini kiz 13 yasindaymis korktu heralde garibi

Bu olaya yorum bile yapmıyorum melekçim gidip bide 13 yaşındaki ÇOCUĞUN düğünün de mi göbek attın her konuda ne kadar duyarlı bi vatandaşsın buna neden el atmadın acaba çookk çookk üzüldüm böyle haberleri hergün okuyoruz gazetelerde ve gerçekten sinirlerim bozuluyor ...

ütü yaptım canım benim çok yordu beni yaa

Bugün de ütü günümüzdü galiba bende ütü yaptım sabahın köründe aşkımın donu kalmamış hepsi ütülükteydi valla bütün çekmeceler boşalmış utandım tembelliğimden

öyle diyonda canım aile meselelerine melek veya bi başkası ne yapabilirki

13 yaşındaki bir çocuktan bahsediyoruz melek gibi aklı başında bir insan elindeki telefonla o kızı kurtarmak için herşeyi yapabilir hadi polisler iş birliği yaptı ailesiyle diyelim internetten her türlü koruma kurumu bulunabilir.

kızlar bende 25 yaşındayım.. bi kızım, bi oğlum var.. Angaralıyım
oğlumun doğum hikayesini yazmıştım ilk kk'ya...
hep okurdum evladım olursa bende yazacağım derdim ve çok şükür yazabildim.. kızımın da öyle...
yani kk ile tanışmamız böyle başladı.. 4 sene önce....
samanyolunda bi dizi başladı küçük gelin die, o geldi aklıma.. böyle zihniyetlerin taaaaa....
töbe töbe... geçen gün de 8 yaşında ki kız çocuğunun gerdek gecesi iç organın parçalanması sonucu öldüğünü yazmışlar.. çok üzüldüm...
o çocuğu eş die alıp nasıl koynuna sokabiliosun be adam...
allah belanı versin

Son düzenleme:
kızlarımız sahipsiz değil arkadaşlar..
Herşey bi telefona bakar..
Çok ama çokkkk üzülüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…