- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi melek19824
-
- #1.301
Yazılar bırbırıne karışmış cnm kusuruma bakma
Sorun degilben anladim seniii
Sevındım:) cnm benm cıkmam lazım kusuruma bakma eşimle ilgilenmeliyim okey kalabalıgızz yarın bol bol konusuruz ıyı geceler cnm
Sorun degilben anladim seniii
canım zaten ben şaka yapmıştım benim takımım madritti meleği yanlız bırakmamak için gs liyim demiştimha bu arada melek çevrimiçi görünüyo görüntü var ses yok hesabı
oncelikle herkese gunaydin sende hosgeldin aramiza kiz inanirmisin daha yazilarini okurken kanim isindi sana insallah arkadasligimiz daim olur,Hepiniz bir yastikta kocayin insallahtorunlariniz torunlarini görmeyi nasip etsin rabbimiz
Ben bekarim 24 yasindayim almanyadan katiliyorum trakyaliyim ;-)
Ben çıkıyorum artık hanımlar iyi sohpetler
Sevındım:) cnm benm cıkmam lazım kusuruma bakma eşimle ilgilenmeliyim okey kalabalıgızz yarın bol bol konusuruz ıyı geceler cnm
Sanada gocaman gunaydin canim sende biraz erken ayrilmissin neo yokda aaagaanigi naganigi durumlarimi)
Hoşgeldin canım..
Umarım konu açacak bi konun olmaz...
Dertler kederler uzak olsun hepimizden.
merhaba kızlar bende 20 yaşındayım üniversite 3.sınıfım kulüpte yeniyim henüz konu açmayı falan bilmiyorum zamanla öğrenirim inşallah burada birlikte dertlerimizi paylaşabileceğimiz birilerinin bulunduğunu bilmek çok güzel
bilemiyorum yani şeytanda bi melek haksızlık etmeyelim maç karşısındada iyi gider hani goller
kızlar ağda yapmaktan bıktım!!!!!!
Lazer yaptırcam..
Hastane araştırıyorum
istanbul büyükçekmecede oturuyorum canım,aslen gaziantepliyim 9 yıldır istanbuldayım,banada istanbula geldiğim sene çok zor gelmişti ama zamanla alışıyor insan.ama sana daha zor gelmiştir istanbul nere şırnak nere....
Günaydınnnn bal kaymak sosi çiğköftelerUyandığımdan beri sürekli bişeyler yiyorum hayırdır
Gunaydın canımm, ilgilendim ilgilendimmmGunun aydin ve degisik olsun insallah git git ilgilen yoksa bigun hepimiz burda (bosanmis kadinlar kulubu )nde toplanicaz))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?