- Konu Sahibi melek19824
-
- #1.281
Bizlerin deliliğine dayanamadılar arkalarına bakmadan kacmışlarr
Bizlerin deliliğine dayanamadılar arkalarına bakmadan kacmışlarr
Hoşgelmişlerrr canlarım bn zaten cayın altını yaktım bırazdan demler içerizz hep beraberr
Ev sahipleri siz kendinizi tanitmadiniz
ellah için bizim kızda çok hamarattır yaaaHoşgelmişlerrr canlarım bn zaten cayın altını yaktım bırazdan demler içerizz hep beraberr
Oh oh ellerine saglik, bende kurabiye getireyim olur mu?
efenim ben kendimi tanıtayım muğlada oturuyorum 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim çocuğum yok çalışmıyorum hayatım bundan ibaret
Oh oh ellerine saglik, bende kurabiye getireyim olur mu?
Yapacak kımse olmayınca hamartlıgımız tutuyor ayıptır solemesı cok guzel yumurta kızartırımellah için bizim kızda çok hamarattır yaaa
Yapacak kımse olmayınca hamartlıgımız tutuyor ayıptır solemesı cok guzel yumurta kızartırım
kurabiye varken yumurtayı kim napsın kızzzz
canım benim çıkmam lazım kocişimin uykucuğu gelmiş ben gitmeden uyumaz kusura bakma olurmu tatlım yarın görüşürüzz inşallah çok öpüyorum seni gelen misafirler sana sende allaha emanet iyi ağırla onları by byyyyyy
Siz sohbetinizi edinZarifinci sen bize bakma asmınımle biz sohbet edıyoz teselli amaçlı
Masallah canimefenim ben kendimi tanıtayım muğlada oturuyorum 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim çocuğum yok çalışmıyorum hayatım bundan ibaret
Òmür bo?u mutlu olursunuz insallah ;-)Ohh harıka gıder canım vallah ellerıne saglık
Sıra bnde, bende kuweytte yasıyorum 22 yasındayım 1yılı askın evliyim bnde de cocuk yok turkıyeyı özlemekteyim . Ihımmm bukar anlatacaklarım
zahmet yok kiiiibiri kurabiyemi dedi getir getir olmazmıay canım hiç gerek yok aslında zahmet etmeseydin
bılmem gece gece acıkan vardır diye düşündüm
Siz sohbetinizi edinrahatsiz olmayin. Ben araya girerim zaten konusmayi cok severim iyi ozaman bol bol sohbet ederız canım
Masallah canimcocuk düsünmüyormusunuz? Ya bakiyorum etrafima da, benim yasitlarim ven benden bir iki yas kücükler hep evli. Bazen düsünüyorum acaba evde mi kaldim diye hahahahhahahahaha
Düşünmez miyiz cnm ama malesef saglık sorunlarımız varonları atlatıp allah bize cocuk sahibi olmayı nasıp etsin. Yok kız ne evde kalaması herkesin kaderi farklıdır sende yakında bulursun bıtane merak etme sen
Òmür bo?u mutlu olursunuz insallah ;-)
saol cnm darısı sana ınsallh
Ne demek hic yapadigim sey degil siz isteyin ben yaparim :-D
zahmet yok kiiiiafiyet olsunnn
Tesekkur ederız cnm
Iyi düsünmusun dee :-D ben malesef yumurta yemiyoru
aa cım ozaman lbaska lezzetli yemekler yediririz sana
aa cım ozaman lbaska lezzetli yemekler yediririz sana
Coookk sagoll cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?