kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Oh oh ellerine saglik, bende kurabiye getireyim olur mu?

Ohh harıka gıder canım vallah ellerıne saglık

efenim ben kendimi tanıtayım muğlada oturuyorum 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim çocuğum yok çalışmıyorum hayatım bundan ibaret

Sıra bnde, bende kuweytte yasıyorum 22 yasındayım 1yılı askın evliyim bnde de cocuk yok turkıyeyı özlemekteyim . Ihımmm bukar anlatacaklarım

canım benim çıkmam lazım kocişimin uykucuğu gelmiş ben gitmeden uyumaz kusura bakma olurmu tatlım yarın görüşürüzz inşallah çok öpüyorum seni gelen misafirler sana sende allaha emanet iyi ağırla onları by byyyyyy

Tamam kuzum hadı gıt ılgılen bıraz kocanla, allah rahatlık versınn gorusuruz yarınn bnde senı opuyorum tatlımmm gozun arkada kalmasınn :)

Zarifinci sen bize bakma asmınımle biz sohbet edıyoz teselli amaçlı
Siz sohbetinizi edin rahatsiz olmayin. Ben araya girerim zaten konusmayi cok severim
efenim ben kendimi tanıtayım muğlada oturuyorum 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim çocuğum yok çalışmıyorum hayatım bundan ibaret
Masallah canim cocuk düsünmüyormusunuz? Ya bakiyorum etrafima da, benim yasitlarim ven benden bir iki yas kücükler hep evli. Bazen düsünüyorum acaba evde mi kaldim diye hahahahhahahahaha
Ohh harıka gıder canım vallah ellerıne saglık

Sıra bnde, bende kuweytte yasıyorum 22 yasındayım 1yılı askın evliyim bnde de cocuk yok turkıyeyı özlemekteyim . Ihımmm bukar anlatacaklarım
Òmür bo?u mutlu olursunuz insallah ;-)

Ne demek hic yapadigim sey degil siz isteyin ben yaparim :-D
biri kurabiyemi dedi getir getir olmazmı ay canım hiç gerek yok aslında zahmet etmeseydin
zahmet yok kiiii afiyet olsunnn

bılmem gece gece acıkan vardır diye düşündüm

Iyi düsünmusun dee :-D ben malesef yumurta yemiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…