• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Yok kiz vallahi,sohbet edrrken elimdr tlfon uyuya kalmisim simdi bebek agladida uyandim emzirdim simdi besik salliyorum uzulme arkadasim yensen de yeniksende kalbim hep sende cim bom bom..........

canım git uyu sen bizim gibi 12 lere kadar uyumuyosun sonuçta senin çocukların var nasılsa önümüzde sohbet edecek daha çok günlerimiz olacak inşallah

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz lütfen şöyle buyrun salona geçin kusura bakmayın ev sahibimiz üstünde uyukluyo galiba:1: meleeekk misafirler geldi kız

Amin kuzum tesekkür ederiz. Hoşgeldin cnm
Hosbulduuuukkkk
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz lütfen şöyle buyrun salona geçin kusura bakmayın ev sahibimiz üstünde uyukluyo galiba:1: meleeekk misafirler geldi kız

Hosbulduukk ;-) siz rahat olun :-) bizim orada misafirlik 3 dakikadir derler 4. Dakika misafir sayilmiyor :1:

Uyandırma kız yazık sabah akadar biz agırlıyalım uyandımı telafi eder, asmincimm nerede oturtmk istersin misafirlerimizi salonda mı yoksa teras katına mı alalım onları :))

Hosbulduukk ;-) siz rahat olun :-) bizim orada misafirlik 3 dakikadir derler 4. Dakika misafir sayilmiyor :1:[/QUOTE]

Seninki 5 dk yı gecti :)) demek oluyor ki kalıcı misafirsin :)

kız bunlar bizi deli falan sanmasınlar:1:
:1::1::1::1::1: biz kendimizi yalnızlıga adamış kadınlarız misafirlerimizi bu duruma sokmamak için kendimizi feda ediyor onları guEl agırlamaya calışıyoru biz deli degiiliiizzzzzzz ama galiba zırdeliyiz :1::1::1:az kaldı yalnızlıktan tek basıma müzık acıp oynamaya baslıyacam

Son düzenleme:
Hosbulduukk ;-) siz rahat olun :-) bizim orada misafirlik 3 dakikadir derler 4. Dakika misafir sayilmiyor :1:

Seninki 5 dk yı gecti :)) demek oluyor ki kalıcı misafirsin :)[/QUOTE]
Hadi bakalim insallah ;-)
hayatım kendilerine sorsak daha iyi olur bence sevgili misafirler nerde oturmak istersiniz acaba?:37:
Benim icin fark etmez valla :-)
kız bunlar bizi deli falan sanmasınlar:1:

Yok cnm yaa :-)

:1::1::1::1::1: biz kendimizi yalnızlıga adamış kadınlarız misafirlerimizi bu duruma sokmamak için kendimizi feda ediyor onları guEl agırlamaya calışıyoru biz deli degiiliiizzzzzzz ama galiba zırdeliyiz :1::1::1:az kaldı yalnızlıktan tek basıma müzık acıp oynamaya baslıyacam

valla al bendende okadar hadi beraber oynayalım sabunu koydum leğene gör başına ne gele ben canımı veririm azıcık ilgilenene tey tey tey mendili al kızzz:64:

İstanbul büyükçekmecede oturuyorum canım,aslen Gaziantepliyim 9 yıldır istanbuldayım,banada istanbula geldiğim sene çok zor gelmişti ama zamanla alışıyor insan.Ama sana daha zor gelmiştir istanbul nere şırnak nere....

Müzik varsa bende varim canlar o_O

Back