kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Hanımlar benim çalışmam lazım işler birikti baya iyi sohpetler size

Gercekten bende uyanir uyanmaz tlfona sariliyorum bakiyim diyorum benden sonra ne kaynatmislar sonra kalkigorum yataktan tlfon elimden hic dusmuyo benimki artik suphelencek beni aldatiyomusun fiye )))

Heyecanla acıyoruz, bnmkı sıkayetlere basladı artık nıye benmle ılgılenmıyorsun dıyor garıbım gunboyu oturuyom dıye onu ılgıye alıstırdım kosa kosa karsılıyom vs artık ıs saatlerı farklı oldugundan bos oldumu eve gelıyorum dıyor ama sen ılgılnmıyorsun dıyor

Amaaaaann birazda kendimizle ilgilenelim kizlar,sanirim son dakikalarim benimde bizimki gelir birszfan yemek cocuklr drken yazamayabilirm oldumu kizlar ... Cok opuyorum o guzel yanaciklarinizdan muck muck

uyanır uyanmaz aklım sıze gelıyor vallahı cok alıştım sızleree hayatıma renk kattınızzz

Kesinlikle hayatımız renklendi benimkide fena trip yapıyo ki maillerim haricinde hiç bişeyle ilgilenmem sanal hayatım yoktur face fln sevmem :))

Kesinlikle hayatımız renklendi benimkide fena trip yapıyo ki maillerim haricinde hiç bişeyle ilgilenmem sanal hayatım yoktur face fln sevmem :))

:))) hahhaaaa işte ole sen fılme oturunca bnde ılgısız kalıyom dedım anla işte bnm facem var ayrıca baska bır alıskanlıgım var whatsapp bunların arasında ona zaman ayorıyordum ama sızlerle tanısınca bıraktım

Ben özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissediyorum bütün sanal ortamlarda oda bilir ona şaşırıyo zaten ben ki kamera görünce panik olan bi insanım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…