- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
- Konu Sahibi melek19824
-
Icmıyosun sen yanı, bn karsıyım hayatta agzıma alamam ama bnm koca ıcıyordu 3yıl bıraktı bnm için sonra dugunumuzden bır ay once babsı vefat edınce basladı genehatta ılk sıgarayı babam uzatmıs ona
Başınız saolsun canım ama ona sarılmak çözüm değil kendimden biliyorum mesele ayık üstesinden gelmek zorlukların
ahh ah keşke şimdi burda olsaydınızda sizinle okey oynasaydık ne iyi olurdu
Saol cnm malesef ole ama erkekler bızler gıbı degıl kı bızler aglarızz atmaya calısırız sıkıntıyı ama etkekler bızım gıbı degılll cok kotu gunler yasadıkk dugunume san bır ay kala hersey hazırken babsı anı bır olumle ayrıldı aramızdan bnm esımde yurtdısınday babsının yanında degıldı dıyeee mahfoldduuuuuuu ayrıca bır suru dugun hayyllerı yıkılnca hemn sıgaraya sarıldı bnde bısey dıyemedım ama hala ıcıyor
Oo harıka olurdu sabahlardıkkk
Hmm kötü olmuş baya bırakır inş hayatım
Bende ağlayamam öyle
İnşllh bırakır
Bense hungur hungur herseye aglarımmm huyumdan nefret edıyom ama akıyor yaşlar oleee :))
İnşllh bırakır
Bense hungur hungur herseye aglarımmm huyumdan nefret edıyom ama akıyor yaşlar oleee :))
Suan guzel bır manzara karsısında oturacan bıra yudumlayacan , var mı seven aranızda ?
Suan guzel bır manzara karsısında oturacan bıra yudumlayacan , var mı seven aranızda ?
Kim ağlıyor kim içiyor?? Konu ne?
Kk daydım canım ama bi arkadaşla özelden sohbetteydiksen geç geldin diye duygulandı millet ayol nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?