- Konu Sahibi melek19824
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaş şaka bi yana biri benden sigara istediği zaman varya canımı istesin sigaramı istemesin diyom yaa
sizi uzaktan öpecek![]()
Neden üzüldün lalokcumm ??
Neden üzüldün lalokcumm ??
Seni gidi cimri senii ben paketi veriyorum anayi gibi hissettim![]()
cimrilikten değil hayatım onları düşündüğümden![]()
Sıze yetısemıyorum kızlar ıpattan acmısım agır ıslıyo yaaa ahh pc nın yerını hıcbısey tutamaz
ha gayret ver elini çekelim seni![]()
Kullandıgım ılac bıraz agır cnm ve bu prolaktın hormonun olması gereknden baygı buyuk şiş cıktı 3 ayy sonunda hafıf bır kuculme var ama ılac tedavısı uzun dıye uzuldum hamılede kalırsam ılacı kesmem gerekcek o vakıt hormon gene buyuyecek hatta gozlerıme bıle zarar verebılırmıss![]()
cimrilikten değil hayatım onları düşündüğümden![]()
Kendine dikkat et canım çok üzüldüm bağışıklığını güçlendir vitamin desteği alıyosundur kesin ağırsa ilaçlar:18:
Dıkkat etmeye calısıyorum zaten eşim yemiyor yediriyor ıcmıyor ıcırıyor ama bnde sıkıldımmtıka basa yemek yememı ıstıyor
[MENTION][/MENTION]
Sıgara mezusuna gırmıyorum kızlar bn yeşilaycıymama içki konusu olsun hemn damlarım konuya
![]()
Bende sağlık açısından bi problem yaşadım benimkide öyle anlıyorum yani seni :)
Ama zorla olmaz kııı ya sıkıldıgımı bıldıgı halde yapmaya devam edıyorrr( aslında su kocalara yazık oluyor ılgılense cok ılgılenıyor ılgılenmese nıye ılgılenmıyorr
![]()
Çok şükür 2 yıldır azıma sürmüyorum lalokçum aman de yani boşver içme![]()
Uzattım elımı hadıban cay ıcırmıyorsunuz bn sıcak bır nescafeye hayır dıyemem suan
bende isterem haaa