• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Neden üzüldün lalokcumm ??

Kullandıgım ılac bıraz agır cnm ve bu prolaktın hormonun olması gereknden baygı buyuk şiş cıktı 3 ayy sonunda hafıf bır kuculme var ama ılac tedavısı uzun dıye uzuldum hamılede kalırsam ılacı kesmem gerekcek o vakıt hormon gene buyuyecek hatta gozlerıme bıle zarar verebılırmıss :(

Kullandıgım ılac bıraz agır cnm ve bu prolaktın hormonun olması gereknden baygı buyuk şiş cıktı 3 ayy sonunda hafıf bır kuculme var ama ılac tedavısı uzun dıye uzuldum hamılede kalırsam ılacı kesmem gerekcek o vakıt hormon gene buyuyecek hatta gozlerıme bıle zarar verebılırmıss :(

Kendine dikkat et canım çok üzüldüm bağışıklığını güçlendir vitamin desteği alıyosundur kesin ağırsa ilaçlar:18:

Dıkkat etmeye calısıyorum zaten eşim yemiyor yediriyor ıcmıyor ıcırıyor ama bnde sıkıldımm :( tıka basa yemek yememı ıstıyor

Bende sağlık açısından bi problem yaşadım benimkide öyle anlıyorum yani seni :)

Ama zorla olmaz kııı ya sıkıldıgımı bıldıgı halde yapmaya devam edıyorrr :(( aslında su kocalara yazık oluyor ılgılense cok ılgılenıyor ılgılenmese nıye ılgılenmıyorr :52:

Ben öyle değilim valla orta kararda benimki ama kadınların genel sorunu :1:

Back