- Konu Sahibi melek19824
-
arkadaş şaka bi yana biri benden sigara istediği zaman varya canımı istesin sigaramı istemesin diyom yaa
sizi uzaktan öpecek
Neden üzüldün lalokcumm ??
Neden üzüldün lalokcumm ??
Seni gidi cimri senii ben paketi veriyorum anayi gibi hissettim
cimrilikten değil hayatım onları düşündüğümden
Sıze yetısemıyorum kızlar ıpattan acmısım agır ıslıyo yaaa ahh pc nın yerını hıcbısey tutamaz
ha gayret ver elini çekelim seni
Kullandıgım ılac bıraz agır cnm ve bu prolaktın hormonun olması gereknden baygı buyuk şiş cıktı 3 ayy sonunda hafıf bır kuculme var ama ılac tedavısı uzun dıye uzuldum hamılede kalırsam ılacı kesmem gerekcek o vakıt hormon gene buyuyecek hatta gozlerıme bıle zarar verebılırmıss
cimrilikten değil hayatım onları düşündüğümden
Kendine dikkat et canım çok üzüldüm bağışıklığını güçlendir vitamin desteği alıyosundur kesin ağırsa ilaçlar:18:
Dıkkat etmeye calısıyorum zaten eşim yemiyor yediriyor ıcmıyor ıcırıyor ama bnde sıkıldımmtıka basa yemek yememı ıstıyor
[MENTION][/MENTION]
Sıgara mezusuna gırmıyorum kızlar bn yeşilaycıymama içki konusu olsun hemn damlarım konuya
Bende sağlık açısından bi problem yaşadım benimkide öyle anlıyorum yani seni :)
Ama zorla olmaz kııı ya sıkıldıgımı bıldıgı halde yapmaya devam edıyorrr( aslında su kocalara yazık oluyor ılgılense cok ılgılenıyor ılgılenmese nıye ılgılenmıyorr
Çok şükür 2 yıldır azıma sürmüyorum lalokçum aman de yani boşver içme
Uzattım elımı hadıban cay ıcırmıyorsunuz bn sıcak bır nescafeye hayır dıyemem suan
bende isterem haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?