kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Neden üzüldün lalokcumm ??

Kullandıgım ılac bıraz agır cnm ve bu prolaktın hormonun olması gereknden baygı buyuk şiş cıktı 3 ayy sonunda hafıf bır kuculme var ama ılac tedavısı uzun dıye uzuldum hamılede kalırsam ılacı kesmem gerekcek o vakıt hormon gene buyuyecek hatta gozlerıme bıle zarar verebılırmıss

Kendine dikkat et canım çok üzüldüm bağışıklığını güçlendir vitamin desteği alıyosundur kesin ağırsa ilaçlar:18:

Dıkkat etmeye calısıyorum zaten eşim yemiyor yediriyor ıcmıyor ıcırıyor ama bnde sıkıldımm tıka basa yemek yememı ıstıyor

Bende sağlık açısından bi problem yaşadım benimkide öyle anlıyorum yani seni :)

Ama zorla olmaz kııı ya sıkıldıgımı bıldıgı halde yapmaya devam edıyorrr ( aslında su kocalara yazık oluyor ılgılense cok ılgılenıyor ılgılenmese nıye ılgılenmıyorr

Ben öyle değilim valla orta kararda benimki ama kadınların genel sorunu

Çok şükür 2 yıldır azıma sürmüyorum lalokçum aman de yani boşver içme

Icmıyosun sen yanı, bn karsıyım hayatta agzıma alamam ama bnm koca ıcıyordu 3yıl bıraktı bnm için sonra dugunumuzden bır ay once babsı vefat edınce basladı gene hatta ılk sıgarayı babam uzatmıs ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…