• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Icmıyosun sen yanı, bn karsıyım hayatta agzıma alamam ama bnm koca ıcıyordu 3yıl bıraktı bnm için sonra dugunumuzden bır ay once babsı vefat edınce basladı gene :( hatta ılk sıgarayı babam uzatmıs ona

Başınız saolsun canım ama ona sarılmak çözüm değil kendimden biliyorum mesele ayık üstesinden gelmek zorlukların:ssz:

Başınız saolsun canım ama ona sarılmak çözüm değil kendimden biliyorum mesele ayık üstesinden gelmek zorlukların:ssz:

Saol cnm malesef ole ama erkekler bızler gıbı degıl kı bızler aglarızz atmaya calısırız sıkıntıyı ama etkekler bızım gıbı degılll cok kotu gunler yasadıkk dugunume san bır ay kala hersey hazırken babsı anı bır olumle ayrıldı aramızdan bnm esımde yurtdısınday babsının yanında degıldı dıyeee mahfoldduuuuuuu ayrıca bır suru dugun hayyllerı yıkılnca hemn sıgaraya sarıldı bnde bısey dıyemedım ama hala ıcıyor :(

Saol cnm malesef ole ama erkekler bızler gıbı degıl kı bızler aglarızz atmaya calısırız sıkıntıyı ama etkekler bızım gıbı degılll cok kotu gunler yasadıkk dugunume san bır ay kala hersey hazırken babsı anı bır olumle ayrıldı aramızdan bnm esımde yurtdısınday babsının yanında degıldı dıyeee mahfoldduuuuuuu ayrıca bır suru dugun hayyllerı yıkılnca hemn sıgaraya sarıldı bnde bısey dıyemedım ama hala ıcıyor :(

Hmm kötü olmuş baya bırakır inş hayatım
Bende ağlayamam öyle :ssz:

Suan guzel bır manzara karsısında oturacan bıra yudumlayacan , var mı seven aranızda ?

Nescafe Gold'sa tiryakisiyim günde 3 kupayı kesin geçer engel olamam :ssz:
Anneeeemm bende kahve sandım kız :D gel burda iç boğaza karşı istediğin manzara olsun :))

Son düzenleme:
Back