• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

gerçekten çok harika yerler bizimkiler geçen ay gelmişlerdi antalyaya denizliye izmire tatile gittim ben muğla gibi güzel yerlere rastlamadım abartısız söylüyorum yada alıştığım için bana öyle geliyordur

Çok sıcak kanlı insanlar kazı yaptığımız yerde in cin top oynuyodu indim köye çaldım kapıyı yüzüm gözüm toz toprak teyzem aldı beni içeri çitileyi verem yavrumm gız başına napıp durun oralarda korkmuyonmu dedi yedirdi içirdi saolsun bi kaç kere ziyaret ettim teyzemide :16:

Aynen bizde sevmeyiz popüler yerleri:ssz:
Antalya da boncuk koyu var 2gece orda konaklamıştık eşimle..
Müthişşşşşş:16:

Yolunuz düşerse sideye annemin yazlığına beklerim kışın genelde orda oluyoruz ılıman olduğu için yanlız bırakamıyorum :50:

Çok sıcak kanlı insanlar kazı yaptığımız yerde in cin top oynuyodu indim köye çaldım kapıyı yüzüm gözüm toz toprak teyzem aldı beni içeri çitileyi verem yavrumm gız başına napıp durun oralarda korkmuyonmu dedi yedirdi içirdi saolsun bi kaç kere ziyaret ettim teyzemide :16:

böyle yerlerde komşuluklar daha iyi bence izmirde kemalpaşada oturdum 4.kattaydım sadece ev sahibini görüyordum oda kirayı almaya geliyodu:1:

Ne güzel insanlar yaaa:16:
Genetikleri bozulmamış..
Saf kan insanlar:16:

Ne güzel insanlar yaaa:16:
Genetikleri bozulmamış..
Saf kan insanlar:16:

Aynen gittiğim heryerdede böyle çalıveririm kapıyı çekinmem köylünün hali başka ama bazı yerlerde fazla bozuk dersimide aldığım çok şey oldu :32:

Sideye gitmiştim..
Bayılmıştım:16:
Eşim merak ediyor sideyi..:6:

Oranında eski tadı yok geçen seneye kadar tapınaktan arta kalanları gezmek hoştu şimdi tel çevirmişler ne alakaysa müze müdüründe iş yok :95::95:

bende pc castin yazdığı bi seri var gece evi serisi ordan hatırlıyorum :9:

Anladım canım Vikipedia dan bakarsan ayrıntılı bizimki hep o sensin der adımı söylemez yani Persephone kaldı oda Hades ben bile unuttum adımı vallahi :1::ssz:

nick demişken eşimin akrabasının nicki ceylin bağlama yaw nasıl gülmüştüm kız one biçim nick bağlama satan dükkan ismi gibi arkadaş meğerse kızın soyadı bağlamaymış nasıl utandıııım

Back