- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.014
- 178
- Konu Sahibi melek19824
eskişehirden de selamlaarr![]()
Slmmmmmm hoşgeldinnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçekten çok harika yerler bizimkiler geçen ay gelmişlerdi antalyaya denizliye izmire tatile gittim ben muğla gibi güzel yerlere rastlamadım abartısız söylüyorum yada alıştığım için bana öyle geliyordur
köydeyim canım karabörtlen ulaya bağlı
En güzelini yapmışsınız valla ya öyle olsun isterim yada herşeye hazır olduğumda![]()
Aynen bizde sevmeyiz popüler yerleri
Antalya da boncuk koyu var 2gece orda konaklamıştık eşimle..
Müthişşşşşş![]()
Çok sıcak kanlı insanlar kazı yaptığımız yerde in cin top oynuyodu indim köye çaldım kapıyı yüzüm gözüm toz toprak teyzem aldı beni içeri çitileyi verem yavrumm gız başına napıp durun oralarda korkmuyonmu dedi yedirdi içirdi saolsun bi kaç kere ziyaret ettim teyzemide![]()
Çok sıcak kanlı insanlar kazı yaptığımız yerde in cin top oynuyodu indim köye çaldım kapıyı yüzüm gözüm toz toprak teyzem aldı beni içeri çitileyi verem yavrumm gız başına napıp durun oralarda korkmuyonmu dedi yedirdi içirdi saolsun bi kaç kere ziyaret ettim teyzemide![]()
nickinizin anlamı ne özel değilse çok merak ettim? bi kitaptan alıntı gibi geldi ama![]()
Yolunuz düşerse sideye annemin yazlığına beklerim kışın genelde orda oluyoruz ılıman olduğu için yanlız bırakamıyorum![]()
Ne güzel insanlar yaaa
Genetikleri bozulmamış..
Saf kan insanlar![]()
nickinizin anlamı ne özel değilse çok merak ettim? bi kitaptan alıntı gibi geldi ama![]()
Hoşgeldin canım :))
Yunan mitolojisinde tanrıçalardan biri Zeusun kızı Hadesin karısı Persephone![]()
Hoşgeldin canım :))
Yunan mitolojisinde tanrıçalardan biri Zeusun kızı Hadesin karısı Persephone![]()
Sideye gitmiştim..
Bayılmıştım
Eşim merak ediyor sideyi..![]()
böyle yerlerde komşuluklar daha iyi bence izmirde kemalpaşada oturdum 4.kattaydım sadece ev sahibini görüyordum oda kirayı almaya geliyodu![]()
bende pc castin yazdığı bi seri var gece evi serisi ordan hatırlıyorum![]()