- Konu Sahibi melek19824
-
- #2.141
Kızlar nerdesınız ? Toplanında sohbet edelim sizinle zamn gecırmeyı ozledimm ...
Geldimmmmm kızlarrr :)
Oooooooooooooo hosgeldin hosgeldin hosgeldin)) bu koylu kizini unuttun sandim nasilsin annen enistemiz iyilermi keyfin nasil ?
İyiler kuzumm unuturmuyum seni arada bakıyorum ama kimsecikler yok denk gelmiyoruz demekki
Sen nasılsın tatlım şimdi çok soğuktur oralar istanbulda bile kar soğukları başladı artık[/QTE]
Heralde canim benim olsun onemli olan gonuller bir olsun yok canim burda o keskin soguklar yok daha koyde cogu insan soba bile kurmadi biz kurduk ufak cocuklar var diye arada bi yakiyoruz hakkaride erzurumda falan cok soguyo havalar
İyiler kuzumm unuturmuyum seni arada bakıyorum ama kimsecikler yok denk gelmiyoruz demekki
Sen nasılsın tatlım şimdi çok soğuktur oralar istanbulda bile kar soğukları başladı artık[/QTE]
Heralde canim benim olsun onemli olan gonuller bir olsun yok canim burda o keskin soguklar yok daha koyde cogu insan soba bile kurmadi biz kurduk ufak cocuklar var diye arada bi yakiyoruz hakkaride erzurumda falan cok soguyo havalar
Kış geliyorum demek canım dikkatli olun çocuklar falan hasta olmasın
Seninkiyle ne yaptın keyifler nasıl hala gececi mi?:26:
Kış geliyorum demek canım dikkatli olun çocuklar falan hasta olmasın
Seninkiyle ne yaptın keyifler nasıl hala gececi mi?:26:
yok yok cok sukur sabah gidiyo aksam geliyo hayatimiz duzene girdi insallah hep boyle devam eder oda bende cocuklarda mutluyuz zaten isten geldiginde cocuklari yatirmis oluyorum gece ikimize kaliyo sohbet ediyoruz gurultude yok oda iyice dinlenebiliyo istedigi bi filmi rahat rahat izleyebiliyor
yok yok cok sukur sabah gidiyo aksam geliyo hayatimiz duzene girdi insallah hep boyle devam eder oda bende cocuklarda mutluyuz zaten isten geldiginde cocuklari yatirmis oluyorum gece ikimize kaliyo sohbet ediyoruz gurultude yok oda iyice dinlenebiliyo istedigi bi filmi rahat rahat izleyebiliyor
Ohh aman allah bozmasın canım ya çok agresif oluyo demiştin sanada yazık çocuklarada
Geceler de sizin artık baş başa filmmi izlersiniz yoksa başka bişeymi bilemem
Iste o bilemedigin seyde agresiflestiriyodu dusunsene gunduz vakti hem uykusuzsun hem evde dort ufaklik ortalikta nasil olucakti tabiki olmuyodu oda sinirleniyodu sonucta oda bi ihtiyacOhh aman allah bozmasın canım ya çok agresif oluyo demiştin sanada yazık çocuklarada
Geceler de sizin artık baş başa filmmi izlersiniz yoksa başka bişeymi bilemem)) ama artik mutluyuz simdi uyuyo abim ve kardesim burda dun istanbuldan geldiler dunden beri eski gunlrden cocuklugumuzdan bahsediyoruz ozluyo insan valla
Iste o bilemedigin seyde agresiflestiriyodu dusunsene gunduz vakti hem uykusuzsun hem evde dort ufaklik ortalikta nasil olucakti tabiki olmuyodu oda sinirleniyodu sonucta oda bi ihtiyac)) ama artik mutluyuz simdi uyuyo abim ve kardesim burda dun istanbuldan geldiler dunden beri eski gunlrden cocuklugumuzdan bahsediyoruz ozluyo insan valla
Oyy kıyamam yaa
Evet ihtiyaç tabiki okadar seste insanda motivasyon kalmaz zaten bizimki bigün şedemeyince hasta oluyor zaar
Oyy kıyamam yaa
Evet ihtiyaç tabiki okadar seste insanda motivasyon kalmaz zaten bizimki bigün şedemeyince hasta oluyor zaar
Bide haftalarca yapamadigini dusun anlarsin halimi)
Bide haftalarca yapamadigini dusun anlarsin halimi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?