kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Aaaaaaaa laloooooookkkk senmisin gercekmi bu inanamiyorum nasilsin canim gorumcen nasil oldu ?

Evet canım benimm :))) iyiyim canım sen nasılsın ? Pek gıremedım ya ben telime net baglattım eşimde fırsattan ıstıfade evdekı net tasınır oldugu için onunla alıyordu bnde telden gırmek ıstemeyınce uzak kaldım bıraz. Gorumcem ıyı tesekkurler ,ozledım sızlerle sohbet etmeyı...yazımı alıntılamışsın ama bana bildirim gelmedi yaaa

Anladim canim gece persephonela sohbet ettik sende katilsaydin daha da guzel olurdu bidaha ki sefere artik opuyoruuuumm canim )))

[SUP][/SUP]
Ben burdayim sen nerdesin ?

Ahhh canım özledim valla ama saglık sorunlarıyla uğraşmktan mahfoldum... Goz doktoruna gittim sol gozumde zayıflık var oyuzden de benım kociş ipad ve telefonu yasakladı giremıyom eskısı gıbı gırsemde kacamk giriyorum hoş baska bır problmle karsı karsıyayım ve bundan cok korkuyorumm, sol goysumde de farklılık ve sertlık var doktor muayenesınde bırsey yok dedı ama içim gene rahat degıl haftaya ultrasona gececem inşllh kotu bişey cıkmaz. Daha bebiş konusunu ayrı yaniii sen neler yapıyorsunnn ? Cocuklar nasıl canım ? Geccevabım için de kusuruma bakma

Yooook canim benim ne kusuru cok cok gecmis olsun rabbimm sifa versin tez zamanda insallah hepsi gecicek ...aklim sende kalicak eyer yaz abilirsen ultraso sonucunu yaz dua edicem senin icin canim arkadasim ...cocuklar iyi saol ellerinden operler,burda felaket kar var,bi haftadir elektriklerde yok son sarzimla sana,yaziyorum oda bitmek uzere seni cookkk opuyorum iyi dusun iyi olsun....

Teşekkür ederim, senin o tertemiz kalbinden dua'ya ihtıyecım var canım benim, inşllah benimde ümidim bu derdını veren Allah dermansız bırakmaz.Ben iyi sonucla karsılaşıyım inşllah yazarım sana hemen.. Bizde de havalar cok sogudu ama sizde daha da cok soğuktur dıkkat edin kendinize..bnde seni opuyorummm...

aksam yazdigimda sarzim bitmek uzereydi yoksa dahada yazardim birazonce elektrik geldi hemen sarza taktim baktim cvp yazmissin... elimden gelse dahada fazlasini yapardim ne demek dualarin en yucesi seninle olsun....cok dusunme yipratma sakin kendini bak sana bisey anlatiyim gecen yaz doktor rahatszligimdan dolayi benden simir testi istedi benden ilkonce ne oldugunu bilemedim sonra eve geldim interntten baktim bide ne goriyim rahim kanseri tarama testi eyvah dedim bi afalladim once sonra artik kim beni tutabilir dr. bi hafta sonrasina randevu vermisti ama o bi hafta benim icin nasil gecti bi ben bilirim bi Allah bi hafta gozume uyku girmedi ya pozitif cikarsa ne yaparim cocuklara bakiyorm agliyorum ,bana bisey olursa cocuklarm perisan olur falan diye yaa dusunsene vasiyet bile verdim nerdeyse anneme diyodumki anne cocuklar sana emanet .
taa ki gittik verdik tahlili aldik sonucu bi gun sonra gidip doktorma gostercm bende o gece basladi telas bide sonucta yazmaz mi artik adini hatirlamyorum yabanci biseyler bulunmustur yaziyo ustumden tren gecti sanki yine ben kendi kendimi yedim eyvah dedim bisey bulunmus kesin kanserim o gece cocuklarima sarilp sabaha kadar agladm deli gibi sabah hemen gittik dr a bide demezmi hersey tertemiz hic bi sorun yok peki dedim orda bisey bulunmustur yaziyo oney dedim o saglikli her kadinda bulunuyo demezmi ogunden sonra tovbe ettim dusunmemeye faydasindan cok zarari oluyo ....kusura bakma uzun oldu ama ne biliyim belki bi faydasi olur....bi haftadir elektkte yoktu simdi geldi disarda kar iki mtre hepimiz sifayi kapmisiz oksurup duruyoruz valla neyse kendine iyi bak iyi geceler

ne kusuru canim benim benim dusundugun icin tesekkur ederim. Rabbim seni cocuklarinin basindan eksik etmesin :) Inanki bunun suphesi bile kotuu rabbim kimseye kotu hastalik vermesin.. (Amin) bnde iki uc gun senin dedigin gibi kotu seyler dusundum esimin omuzunda hungur hungur agladimmm hastalik korkusuyla Ailemi, esimle yasamak istedigimiz bir cok guzel seyi, ona babalik duygusunu tatiramayacagimi vs nasil olur diye dusundum, insanoglunun cani cok tatliymis onu anladim cokta korktum bu dusuncelerle omrumun yarisi gitti zaten.bende cok takintiliyimdir ufacik birseyin en kotusunu dusunurum malesef yani hastalik yoksa getirtirim (allah korusun ) Ustune esimde kizdi laf isitince attim kafamdan kismetimde ne ise onu yasayacam dedim.Allahtan gelen herseyi kabullenmek zorundayiz.. Iste adetliyim simdi adetim biter bitmez ultrasona gececm. Rabbim hayirlisini versn . Insallh guzel haberler le gelirim sana... Yuregi guzel insan

Son düzenleme:

Saol canim benim hadi hayirlisi insallah ama ben hissediyorum bisey cikmicak gor bak ....

Insallah ...kiz ben utanirim nasil diyiyim $öyle yap boyle yap diye hee ) ah bide biraz erken cvp versende sohbet etsek azcik iki lafin belini kirsak )
Ne utanacan kiz 4 cocuk masallh biz birini beceremiyoruz onemli yerleri dipnot gecersinnnn hee valla ne yapim yaaa senin icin aciyorum ama denkte getiremiyorum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…