- Konu Sahibi melek19824
- #2.121
O isten geliyo zaten gecenin verdigi yorgunluk ve uyksuzlukla agresif oluyo cocuklar kahvalti temzlik derken o uyuyo ben yalniz kaliyorum cocuklarla
Sende işine gitmeden önce guzel bır fırsat bul canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O isten geliyo zaten gecenin verdigi yorgunluk ve uyksuzlukla agresif oluyo cocuklar kahvalti temzlik derken o uyuyo ben yalniz kaliyorum cocuklarla
Bilmiyorum canim offffff ;(( onceden sabah gidiyodu aksam o gelene kadar isimi bitirip cocuklari uyutuyodum sonra uyuyana kadar beraber oturuyoduk konusuyoduk film izliyoduk, iste bu yuzden afalladim galibaSende işine gitmeden önce guzel bır fırsat bul canım :)
Iyim cok saol sen nasilsin yaw aklima bi soru takildi suanda tamda suanda mutlumusun ?
Mrb hosgeldin nerden yaziyosun neler yapiyosun
merhaba gaziantep te yaşıyorum ve hamile kalmaya çalışıyorum beceremiyorum o ayrı bir konu ama![]()
Merhabalar hosgeldin canim nasilsin ben oyle tek basima oturuyorum istanbulda havalar nasil ?
Buralarda bu kacma olayi oyle kolay deyil adamin kiz kardesi gitmis bir ay calismaz hemde bizim mahalledeler ayrica kacan ve kaciranin evleri bitisik adamin yedi cocugu var dort tanesi askerligini yapmis torunlari var kizda otuz yaslarinda dun sabah gitmisler ne ara isi pisirmisler hic farketmedik dolayisiyla bizim islerde kaldi ben dedimki ona cocuklara bi oda yapalim oyuncaklar iste,oyalanabilecekleri seylerle dolduralim boylece sende rahatlarsin bende,
Amaaaaan ama yinede herseye ragmen,hayat yasanmaya deyecek kadar guzel deyilmi
Tamam yalniz birakma enisteyi sonra kEvet hayatım hayat bazı şeyleri kafaya takıcak kadar uzun değil ben ara ara yazarım yine bizimki ilgi beklerr![]()