kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Iyim cok saol sen nasilsin yaw aklima bi soru takildi suanda tamda suanda mutlumusun ?

Hayatın tüm zorluklarına rağmen şükredip onunla olduğum için mutluyum beterin beteri var melekçimm üzülme aşılmayacak zorluk yoktur birlikte...:16:

Merhabalar hosgeldin canim nasilsin ben oyle tek basima oturuyorum istanbulda havalar nasil ?

İstanbul son güzel günlerini yaşıyo canımm bozacak yakında hava oralar soğuktur muhtemelen havaları boşver sen nasılsın en son eşinden dertliydin ...:26:

Evet telefonda problem vardı hatırladığım kadarıyla üzülme beklerim ben acele etme :16:

Sanirim alisiyorum onun bu durumuna biz kadinlar galiba yetmis yasinada gelsek ilgi isticez ..bide bizde tadilat karmasasi var dun usta gelicekti bizdeki sansa bak dun kiz kardesi kocaya kacmis koydede bi tek usta var parke falan yapicaktik tam kis olmadan ;((

Annemmm adam şimdi daha agresif olmuştur yaa allah kolaylık versin melekçim..
Kışında olur parke ama tadilat zor olur kızın kaçtığı usta değilse yaptırırsınız kış olmadan nolcak canımm :))

Buralarda bu kacma olayi oyle kolay deyil adamin kiz kardesi gitmis bir ay calismaz hemde bizim mahalledeler ayrica kacan ve kaciranin evleri bitisik adamin yedi cocugu var dort tanesi askerligini yapmis torunlari var kizda otuz yaslarinda dun sabah gitmisler ne ara isi pisirmisler hic farketmedik dolayisiyla bizim islerde kaldi ben dedimki ona cocuklara bi oda yapalim oyuncaklar iste,oyalanabilecekleri seylerle dolduralim boylece sende rahatlarsin bende,

Buralarda bu kacma olayi oyle kolay deyil adamin kiz kardesi gitmis bir ay calismaz hemde bizim mahalledeler ayrica kacan ve kaciranin evleri bitisik adamin yedi cocugu var dort tanesi askerligini yapmis torunlari var kizda otuz yaslarinda dun sabah gitmisler ne ara isi pisirmisler hic farketmedik dolayisiyla bizim islerde kaldi ben dedimki ona cocuklara bi oda yapalim oyuncaklar iste,oyalanabilecekleri seylerle dolduralim boylece sende rahatlarsin bende,

:53::53: Şaka gibi.. Başka adammı kalmamış köyde yada şehirde neden o adama kaçmış ki bide kocan yasmı tutucak anlamadım 1 ay neden çalışmıyor ki:26: Giden gitmiş sonuçta siz hayatınıza devam edin kaldığınız yerden..Ayy iyi düşünmüşsünüz oyun odasını bir an önce yapın bence :16:

Kiz kocam niye yas tutsun ;))) bize gelicek ve koyde tek olan usta calismaz yani bizim evde tadilat isleri kalicak adamin kardesi kacmis bizim evimi dusuncek

Back