Oğlum cumartesi beyin kanaması geçirdi büyük nir durum değil minik bir kanamaymış yoğun bakımda durmamış benide aldılar yoğun bakıma çünkü benden başkasında durmuyor ve asla beslenmiyor biberonu elleriyle itiyor aşırı anneci bir bebek 5 aylık ama düzeltilmiş 3 aylık neyse sürekli kan alıyorlar oğlumdan gayet normal karşıladık ama doktorumuz ciddi durumun olmadığını ve beyin kanamsı hafifte olsa dikkat etmemiz gerektiğini söyledi yoğun bakımda şahit olduğum şeyi anlatacağım odada duruyorduk oğlumla birden 5 6 hemşire odaya daldı biri bir kolundan diğeri diğer kolumdan diğerleri bacaklarından falan iğnelerle çocuğumu delmeye başladılar neymiş biri bulamazsa diğerinin açtığından gelirmiş yaklaşık 10 dakika boyunca oğlumun canını aldılar resmen çocuğum moş mor çığlık çığlığa ağlıyordu ve o ara ben gizlice video çektim bunu şikayet etme hakkım var mı benim çocuğumun kolları boynu kafası bacakları kasıkları her yerinde bir dünya igne izleri var ben yanında yokken paramparça etmişler bebeğimi serum bir kere takıldı gerisi hep kan almak için damar bulmaya çalışmışlar gözümlede gördüm perişan oldu çocuk evet zorlanabilirler damarları ince ama bulan nasıl buluyor bugünde kan verdik tek sefer de hemşire bizden ve çocuğumdan özür dileyerek bu kollar bacaklar ne böyle napmışlar sana damarlar incelmiş dedi oma rağmen tek seferde açtı diğerleri 4 5 kişi birden saldırdı çocuğuma gözümün önünde ve yüzüme bakarak bu çocukta damar yok bulamadık kanı almasakta olur dediler ben ne yapabilirim atacağım fotoğraflar sadece ilk çektiklerim sonrakileri çekemedim ama yarın çekeceğim yer yok çocuğumun kollarında bacaklarında kasıklarında kafasında boynunda