• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Kızlar Sizce Nikahı Önceden Kıymak mı? Yoksa Düğün Günü mü?

sürekli aynı tarz oynayıp durmak bana boş geliyor biraz. düğün oynama gününden çok evlilik törenidir. bence düğünde nikah kıyılmalı. hoş bir atmosfer oluyor bence.

tarihe ve o ana göre siz karar verin. ben 14 şubat sevgililer günnüde bir kafe de nikah yapmıştık:) nikah şekerleri dağıttık süslendik takımlarımızı giydik falan. 5-6 haziranda da düğünümüz oldu:)

Türkiye´de olanlar icin ayni günde olmasini öneririm.
Burada yani Almanya´da ama mümkün degil galiba cünki nikah belediye´de yada konsoloslukta yapiliyor ve böyle resmi yerler cumartesi günleri kapali oluyor. Dügünler de genelde cumartesi günü oldugu icin burada nikah hep dügünden önce oluyor benim bildigim kadariyla...

bnce düğünde nikah daha güzel oluyor.diğer türlü teleşa oluyor.ayrı ayrı hazırlık kıyafet falan.en güzeli birlikte yapmakopuyorumnanaktan

arkadaslarrr bi arkadasımm nıkahı dugunden 4 saat once yaptı yane saat 4 de nıkah 8 de düğün olduuu nıkahtan dırek duıgune gıtılerr nıkahı da karsıyakada oldu nıkah salonuna faytonla geldıler falan baya hos olduu bende düğünumde ıstıyorum nıkahımı ama boyle hos planlarla daha unutulmaz anlar yasayabılırızz:):)

bizde düğün günü olmasına karar verdik, gelinlik üzerinde ve herkesin içinde daha hoş :))

Back