Merhaba uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama konu açmak için üye oldum . Sanırım hala şaşkın olduğum için 3. bi göz olarak yardımlarınıza ihtiyacım var.
Daha önce kısa bir evlilik yapıp 2 yıl önce ayrılmış 36 yaşında bir kadınım.
Güzel bir işim, değerli bir ailem ve sevdiğim dostlarım var. Ama günün sonunda yalnızlık hissini çok fazla hissettiğim bir dönem yaşıyorum.
10 gün önce bir gece internette arkadaşlık sitelerinden birine üye olmaya karar verdim ve biri ile tanıştık.O akşam numaramı vererek hesabımı kapattım.
O günden sonra her gün sık sık arayıp mesaj atarak beni de ilgisine alıştırdı ve 1 hafta sonra buluşmaya karar verdik.( bu sırada tabi her yerden araştırdım ve kesinlikle evli olmadığını da öğrendim) Çok keyifli bir yemek sonrası evime bıraktı ve arkasından şöyle etkilendim böyle güzel bir akşamdı daha sık görmek isterim vs ile sohbetimiz devam etti. Bu süre içinde sıklıkla arayan soran hoşlandığını dile getiren taraf oydu.
Bu haftasonu tekrar görüşmek istedi , hatta ailemle şehirdışı bir organizasyona katılacağımı belirttiğimde artık ben varım gitmesen olmaz mı diyerek beni de ikna etti. Gece 2 lere kadar yazıştık, sbah günaydın mesajları ile güne başlıyordu ve sıkça aramaya da devam etti.
Cumartesi günü aynı şekilde aradı yazdı iletişim halindeydik akşam 17:00 de buluşacağız diye sözleştik hatta ilk buluşmamızdaki gibi güzel geçsin istediğim için aklımda yine güzel bir yerler var biraz daha metten araştırıyorum diyecek kadar hevesliydi.
Son 2 saat kala whatsapptan sadece bir mesaj: işlerimi yetiştiremedim hem uykum da var başka zamana ertelesek olur mu?
Ve cumartesiden beri de ne aradı ne sordu, o kadar hevesliyken sürekli arar yazarken o gün 2 saat içinde bu kadar fikrini değiştiren ne olmuş olabilir hala aklım almıyor.Tabi burnum düşse almam modunda olduğum için o günden sonra ben de ne aradım ne sordum hatta numarasını bile sildim ki farketmiştir..
Ama aklımda hala koca bir soru işareti " bu neydi böyle"
Kızlar ya sizce?