- 31 Ocak 2024
- 259
- 72
- 13
- 25
Kızlar selam
geçenlerde burada bahsettiğim yakın kız arkadaşım yine bir aptallık yaptı .Abimin iş arkadaşının kızına ders anlattım .Kahve içerken durum attım dıye sadakatsiz deyıp kavga çıkardı . Kadına küfürlü mesaj attığını söyleyip kışkırttı .Ben de kavga ettim.Üzerlne tehdld etti :) ben de ondan önce davrandım ve okulda aramı bozduğu hoca ile konuştum .İyiyken iyi , hata yapıp kızınca küsünce hemen arkanızdan iş çeviriyor . Hemen ben hastayım deyıp ağlamaya başlıyor ve size kafasınca psıkolojik tanı koyuyor.Kötü mü yaptım sizce bağları kopararak ?
İlk konum ;Kızlar iyi akşamlar
3 yıllık en yakın arkadaşım dedıgım bir kız var .İlk yıllarda böyle değildi ama son bir buçuk yılda garipleşti . Benim verdiğim sırları gidip hocamızın birine anlatmış . Alakam olmayan bir dedikoduyu gidip direkt dedikodusu yapılan kişiye yetiştirmiş . Geçen yolda iki kişi rahatsız etti bizi .Ben tepki gösterdim kurtulduk .Bana şey dedi; Hiç çağdaş değilsin.Belki benim instagramımı isteyeceklerdi dedi . Ciddi şeyleri bile fark etmemiş gibi yapıyor .Küstüğü birinin arkasından hemen oyun çeviriyor. Tepki gösterince depresyon hastasıyım ben diyor .Bizden başka yakın arkadaşı yok .Ben artık tahammül edemiyorum. Okulda ki hocaları bile birbirine taktı . Yüksek lisansa girmek için hocayla sevgılı .

İlk konum ;Kızlar iyi akşamlar