- 20 Mayıs 2009
- 23.916
- 63.669
Ciddi misin
Hıı, çok ciddiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi misin
Mesaj bekleme git gez normal hayatına dön.. bu şekilde adamın g.t nü havaya kaldırırsın.Ben çok kötütüm kafayı yemek üzereyim ölecem ağlamaktan ben ondan mesaj bekliyorum oda benden mi bekliyordur gerçekten dayanamiyorum artık
Ölmezsin korkma.Ben çok kötütüm kafayı yemek üzereyim ölecem ağlamaktan ben ondan mesaj bekliyorum oda benden mi bekliyordur gerçekten dayanamiyorum artık
Hıı, çok ciddiyim
Bıkıyor insan bir müddet sonraŞimdi bana mesaj atmıyor sevmiyor mu beni yada ben mi hatalıyım ondan mı kafam o kadar allak pullar ki
Ben harbi salağım inandim ya gıı
Ölmezsin korkma.
Bıkıyor insan bir müddet sonra
Geriye aşk meşk felan kalmıyor bilginiz olsun.
Saygı,sevgi ve alışkanlıklar kalıyor sadece.
7.5 yıl epeyi uzun bir süre
Eski heyecanı felan aramayın.
bak eğer uzlaşma tarafına gidilecek olsa erkek arkadaşın seni arardı, senin onu merak ettiğin gibi merak ederdi. Şimdi ipini koparmış köpek yavrusu gibi sağa sola bakınıyordur. Baskı kurarak adama sanal ortamı cennet gibi görmesini sağlamışsın.Şimdi bana mesaj atmıyor sevmiyor mu beni yada ben mi hatalıyım ondan mı kafam o kadar allak pullar ki
Yok canım, öyle deme. İnsanın algıları kapanabiliyor ara sıra.
Bıkıyor insan bir müddet sonra
Geriye aşk meşk felan kalmıyor bilginiz olsun.
Saygı,sevgi ve alışkanlıklar kalıyor sadece.
7.5 yıl epeyi uzun bir süre
Eski heyecanı felan aramayın.
Valla o haklı mı haksız mı bilememÖlsem bu kadar kötü olmazdım herhalde bu daha başka bişey her saniye ölüp ölüp diriılıyorum
Şimdi bu konuda o mu hakli
ya ne yaparsa yapsın kimin suçlu olduğunun bir önemi yok hayatını yaşa dünyada bir tek o kalmadıYok ben eski heyecanı aramıyorum ama böyle ne olacak ben mi suçluyum ne yapmalıyım kafayı yiyecem
Bir şey yapma artıkYok ben eski heyecanı aramıyorum ama böyle ne olacak ben mi suçluyum ne yapmalıyım kafayı yiyecem
Haklısın aslındaSaygı yok ki. Sevgi de yok bence. Kalan tek şey alışkanlık.
Valla o haklı mı haksız mı bilemem
İlişki dinamiğiniz çok laçkalaşmış
Yani herkes agzına eline geleni hiç düşünmeden karşı tarafa sıralıyor resmen
Yani saygı yok önce onu kabul edin.
Uzamış fazlaca ve gerçekten artık heyecanı kalmamış ilişkinizin.
Belki kaybetme korkusu bile yoktur adamda baksanıza arkadaşlarınız araya girip düzeltiyormuş
Ölsem bu kadar kötü olmazdım demişsinizya ALLAH size başka dert vermesin diyorum, çok acelecisiniz ve de sabırsız
DayanacaksınEvet çok uzadı uniye bi sene geçti gitti üni si uzadi şimdide iş ağrıyor ciddiyete dökemedik ama geçen sene annesi geldi bekliyorduk son zamanlarda da fazla kavga ediyorduk ama ben o kadar alışmışım ki herşey de aklıma geliyor dayanamıyorum bi başkasıni düşünemiyorum sabirsizisiniz diyorsunuz ama bugün tam 1 hafta oldu dayanamıyorum elimde değil
Haklısınız söyledim ama daha önce bu konu yüzünden çok ağladım ben kavga ettik bana defol git başımdan diyince çıldırdım ben söyledim ama oda şöyler öyle laflarıbence siz yine barisirsiniz cünkü 7,5 yilin aliskanligi var. Tamam her iliskinin dinamigi farklidir ama sizin iliskiniz hic saglikli degil. Evlensenizde böyle kör topal devam edersiniz. Iliskiler özen ve emek ister. O kötü sözleri söyledikten sonra erkek arkadasinin yüzüne nasil bakacaksin? yaslarinizda cok ufak degilki iliski kurtulurmu bilmem ama kurtarmak icin olgunlasmak gerek