7 yıllık ilişkim bitti 6 gün oldu içim yanıyor erkekler neden mesaj atmaz sevmiyor mu

Ben çok kötütüm kafayı yemek üzereyim ölecem ağlamaktan ben ondan mesaj bekliyorum oda benden mi bekliyordur gerçekten dayanamiyorum artık
Mesaj bekleme git gez normal hayatına dön.. bu şekilde adamın g.t nü havaya kaldırırsın.
Eğer sana dönmsni istiyorsan sen yazma o merak edip te yazsın. Zaten bitmişse biter bide soğusun bırakın aranızda ki ateş.
7 yıl biriyle konuştun diye ayrılamazmısın hem insanlar seneler sonra bile boşanıyor. Hakkına hayırlısı neyse o olsun.
sen mesaj atarsan adam seni tınlamaz benden söylemesi

Şimdi bana mesaj atmıyor sevmiyor mu beni yada ben mi hatalıyım ondan mı kafam o kadar allak pullar ki

Şimdi bana mesaj atmıyor sevmiyor mu beni yada ben mi hatalıyım ondan mı kafam o kadar allak pullar ki
Bıkıyor insan bir müddet sonra
Geriye aşk meşk felan kalmıyor bilginiz olsun.
Saygı,sevgi ve alışkanlıklar kalıyor sadece.
7.5 yıl epeyi uzun bir süre
Eski heyecanı felan aramayın.

bak eğer uzlaşma tarafına gidilecek olsa erkek arkadaşın seni arardı, senin onu merak ettiğin gibi merak ederdi. Şimdi ipini koparmış köpek yavrusu gibi sağa sola bakınıyordur. Baskı kurarak adama sanal ortamı cennet gibi görmesini sağlamışsın.
Unutma yasak olan şeyler her zaman daha tatlı gelir oluruna bırak ya mesaj atmasın dayan sende

Bıkıyor insan bir müddet sonra
Geriye aşk meşk felan kalmıyor bilginiz olsun.
Saygı,sevgi ve alışkanlıklar kalıyor sadece.
7.5 yıl epeyi uzun bir süre
Eski heyecanı felan aramayın.

Yok ben eski heyecanı aramıyorum ama böyle ne olacak ben mi suçluyum ne yapmalıyım kafayı yiyecem

Ölsem bu kadar kötü olmazdım herhalde bu daha başka bişey her saniye ölüp ölüp diriılıyorum

Şimdi bu konuda o mu hakli
Valla o haklı mı haksız mı bilemem
İlişki dinamiğiniz çok laçkalaşmış
Yani herkes agzına eline geleni hiç düşünmeden karşı tarafa sıralıyor resmen
Yani saygı yok önce onu kabul edin.
Uzamış fazlaca ve gerçekten artık heyecanı kalmamış ilişkinizin.
Belki kaybetme korkusu bile yoktur adamda baksanıza arkadaşlarınız araya girip düzeltiyormuş
Ölsem bu kadar kötü olmazdım demişsinizya ALLAH size başka dert vermesin diyorum, çok acelecisiniz ve de sabırsız

Yok ben eski heyecanı aramıyorum ama böyle ne olacak ben mi suçluyum ne yapmalıyım kafayı yiyecem
ya ne yaparsa yapsın kimin suçlu olduğunun bir önemi yok hayatını yaşa dünyada bir tek o kalmadı

Bir şey yapma artık
Sus sadece.
Eylemsiz kal.
Çok aceleci davranmayın, fevri olmayın.
Bekleyin bakalım bir
Dönmek isterse zaten pişmanlık yaşıyordur ama istemiyorsa zorlamanın alemi nedir ki ?

Saygı yok ki. Sevgi de yok bence. Kalan tek şey alışkanlık.
Haklısın aslında
Platonik olarak birisine aşık olmuştum evlenmeden önce
2 sene sonra sıkıldım yani iyi ki olmamış bile dedim hatta.
Ben aşktan sevgiden ölebilen biri hiç olmadım aslında
Ondan bu kadar abartılı tepkileri anlamıyorum

Valla o haklı mı haksız mı bilemem
İlişki dinamiğiniz çok laçkalaşmış
Yani herkes agzına eline geleni hiç düşünmeden karşı tarafa sıralıyor resmen
Yani saygı yok önce onu kabul edin.
Uzamış fazlaca ve gerçekten artık heyecanı kalmamış ilişkinizin.
Belki kaybetme korkusu bile yoktur adamda baksanıza arkadaşlarınız araya girip düzeltiyormuş
Ölsem bu kadar kötü olmazdım demişsinizya ALLAH size başka dert vermesin diyorum, çok acelecisiniz ve de sabırsız

Evet çok uzadı uniye bi sene geçti gitti üni si uzadi şimdide iş ağrıyor ciddiyete dökemedik ama geçen sene annesi geldi bekliyorduk son zamanlarda da fazla kavga ediyorduk ama ben o kadar alışmışım ki herşey de aklıma geliyor dayanamıyorum bi başkasıni düşünemiyorum sabirsizisiniz diyorsunuz ama bugün tam 1 hafta oldu dayanamıyorum elimde değil

bence siz yine barisirsiniz cünkü 7,5 yilin aliskanligi var. Tamam her iliskinin dinamigi farklidir ama sizin iliskiniz hic saglikli degil. Evlensenizde böyle kör topal devam edersiniz. Iliskiler özen ve emek ister. O kötü sözleri söyledikten sonra erkek arkadasinin yüzüne nasil bakacaksin? yaslarinizda cok ufak degilki iliski kurtulurmu bilmem ama kurtarmak icin olgunlasmak gerek

Evet çok uzadı uniye bi sene geçti gitti üni si uzadi şimdide iş ağrıyor ciddiyete dökemedik ama geçen sene annesi geldi bekliyorduk son zamanlarda da fazla kavga ediyorduk ama ben o kadar alışmışım ki herşey de aklıma geliyor dayanamıyorum bi başkasıni düşünemiyorum sabirsizisiniz diyorsunuz ama bugün tam 1 hafta oldu dayanamıyorum elimde değil
Dayanacaksın
Gayette elinde.
Kafanızı sürekli bu duruma odaklamayı bırakın artık
Hatta ilişkinizi sorgulayın bile bence.
Şimdiden böyleyseniz evlendiginizi düşünemiyorum ben

bence siz yine barisirsiniz cünkü 7,5 yilin aliskanligi var. Tamam her iliskinin dinamigi farklidir ama sizin iliskiniz hic saglikli degil. Evlensenizde böyle kör topal devam edersiniz. Iliskiler özen ve emek ister. O kötü sözleri söyledikten sonra erkek arkadasinin yüzüne nasil bakacaksin? yaslarinizda cok ufak degilki iliski kurtulurmu bilmem ama kurtarmak icin olgunlasmak gerek
Haklısınız söyledim ama daha önce bu konu yüzünden çok ağladım ben kavga ettik bana defol git başımdan diyince çıldırdım ben söyledim ama oda şöyler öyle lafları

X