Kızımı göremiyorum

kinamak ayiplamak istemiyorum. ama siz de hatali oldugunuzu biliyorsunuz. evlat soz konusu olunca hatadan donmek diye birsey ya imkansz ya da cok zor oluyor. hamur nasil sekil alirsa oyle kaliyor. cocuk da nasil bakiyorsa suan size degismesi imkansiza yakindir. sinavlariniza hazirlanip, evlenip, hayat sekillendrmenizi bu kdr kaos arasinda basarabilmeniz de ayri bi konu. gel gor ki ; cocuk, istenildigi zaman geri adim atilacak bi konu degil. o cocugun Allah yardimcisi olsun.
 
Eski esim gerçekten cok dengesiz biri mesela ben kapalıyım ev halimi onunla evliyken açık halimi uygunsuz sitelere koymakla bile tehdit etti esimi eşimde bu namus meselesi diye hem dava açtı hem kavga ettiler en sonunda eski eşimin babasına şikayet edince babasının zoruyla bu tehditini aldı ne savcıdan ne mahkemeden korkuyor tazmjnat ödüyor çekiliyor ama bir daha silahla tehdit ettiğinde hakim içeri atacağıni söyledi bunsefer de benim kayip edecek birseyim yok çıkınca herkesi tararim filan diyor seni sevmiyor beni seviyor karisi olduğu halde eşime saçma sapan konuşuyor artık eşimin de sabrı kalmadı kötü şeyler olmasından korkuyorum bu olaylardan ötürü evlendigime bile pişman oldum
Siz kızınızın babasıyla iyi geçinmeye çalışın bunu kızınız için yapin. Eşinizide uyarın bu konuda.Çok kötü şeyler bunlar. Onları asla yüz göz etmeyin. Birakın saçmalasın siz onun seviyesine asla inmeden sakin olmaya calışın.Keşke medeni bir şekilde telefonda kızınızın geleceği ve iyiliği hakkında konusabilecek seviyede olsaniz. Onlar yüz göz olup kavga ettikçe daha da hırslanır. Siz politik olun huyuna suyuna gidin. Haketmese bile kızınız için sakin kalın. Karşılıklı saygı oluşmalı.
 
Boşanma davanızın kararında kızınızla sizin için şahsi münasebetin tayini için belli günler verilmişti. Eşiniz ve ailesi görüştürmedikleri için önce icra yolu ile görüşme sağlamaya çalışın.buna uymadıkları takdirde şikayet ederek cezalandırılmalarını talep edebilirsiniz.
Sonrasında velayet davası açıp velayetin yeniden düzenlenmesini talep edebilirseniz çocuğun velayetini daha kolay alırsınız.
Yargıtay yeni kararları ile çocuğu görüştürmeyen anne yada babaya velayet verilemeyeceğini söylüyor.
Açacağınız velayet davasında siz ve yeni eşinizin maddi ve manevi olarak çocuğunuza daha iyi bir hayat sunacağını ispat ederseniz velayeti alabilirsiniz.
En önemli tavsiyem bildiğiniz güvendiğiniz bir avukattan hukuki yardım almanızdır.
 
Siz kızınızın babasıyla iyi geçinmeye çalışın bunu kızınız için yapin. Eşinizide uyarın bu konuda.Çok kötü şeyler bunlar. Onları asla yüz göz etmeyin. Birakın saçmalasın siz onun seviyesine asla inmeden sakin olmaya calışın.Keşke medeni bir şekilde telefonda kızınızın geleceği ve iyiliği hakkında konusabilecek seviyede olsaniz. Onlar yüz göz olup kavga ettikçe daha da hırslanır. Siz politik olun huyuna suyuna gidin. Haketmese bile kızınız için sakin kalın. Karşılıklı saygı oluşmalı.
+1
 
Su an hala durumunuz garanti degil ki neye guvenip istiyorsunuz cocugu. Kiziniz geldiginde esinizle anlasabilecek mi veya esiniz ona zarar verdiginde koruyabilecek misiniz sanirim yok. Bence su an velayetle degilde kendi hayatinizi esiniz olmasa da idame ettirebilecek bir meslek sahibi olmaya odaklayin o zaman rahat bi sekilde ugrasirsiniz velayetle. Yoksa kiziniz ikinci kez hayal kirikligi sonsuza dek onu kaybetmenize yol acar.
 
Bende O konuda kendime okadar kızıyorum ki herkes senin yerinde kim olsa anneni silerdi diyor. Bır hafta telefonlarimi açmadım sonra esim ikna etti beni. annen çok kötü zamanlar geçirdi babanı da kayıp etti sen onu silersen ondan farkin kalmaz kotuluge iyilik herkesin harci degil dedi. Ve ben Allah in rizasini kazanmak icin onu tamamen silmiyorum ayni zamanda cektiklerinden oturu kiyamiyorum bazi zamanlar.Annem üvey anne elinde.çok çekmiş biri babasi şehir dışına iş için çıktığı zamanlar onu ağaca bahçeye bağlamış gece sabaha kadar bahçede olurmus.bu anlattığım sadece biri. Annem çok iyi hatırlıyorum sinir hastası olduğu için hap kullanıyordu ve disleri kilitli kalıyordu zor açılıyordu. Şimdi sadece gicirdatma olarak kaldı. Anneme karşı içimde nefret duygusu da var. Eşim benim akrabam olduğu için annesi babası bunu annemin bu çektiklerini biliyorlar annem 46 yaşında eşimin annesi 65 yaşında aynı yerde oturdugumuzdan bütün bu olaylardan haberdarlar dayımla hiç bağlarını koparmamislardi. Zaten bizim tam olarak görücü usulü oldu esim dayımla konuşup benle evlenmek istediğini söylemiş 8 yas büyük benden.annesiğil gelip gittiler sürekli bende kizimi geri alacağımı söyledim onlar bile destek olacagiz kızına sahip çık dediler. Onları da rahatsız ettiğinden dolayi biraz sabır etmem gerektigini söylüyorlar simdide. Dayımda beni ikna etti babanda yok biriyle evlenmen lazım yoksa hep peşinde olacak dediler. Kadınla ilk imam nikahlı durdu sonra belli bir süre geçtikten sonra kızımı aracı edip şeytana uyduğunu kadının kandırdığını filan söylüyordu ben rededincede iyice agrsiflesiyordu. Sonra dönüp zaten ağzımı aradığını söylüyordu ole dengesiz biri işte. Kızımın babasiyla iyo geçinmeme esim de zaten izin vermez saçmalıyor aynı zamanda beni yolda bir tek görse kaldirimlarda suruyecdkmis öldürecekmis bunlardan dolayı okula dahi esim goturdu beni. Ben evlenmeden ayakkabıyı işliyordum hem okuyordum bölelike icraya verebildim iki kere bir kere annemden habersiz kızımla vakit gecirdim ikincisinde akillandilar benim görme günumde çocuğu kaçırdı polisler evde bulamayinca geri döndu. Bir kere de evlendikten sonra icraya verdik eşimle bu seferde babaannesi dedesinin yanında kızım polise gelmek istemediğini söylemiş. Eşimle bir avukata danışdik çocuk babaannesjnde yaşadığından işimiz biraz daha kolay olur ama çocuk 12 yaşına girmek uzere olduğu için hakimin kızıma soracağı onlarında büyük ihtimal annemi istemiyorum dedittirebileceklerini söyledi .ilk kızınizin gönlünü alip hemen velayet davası açmanız lazım size önerim bu olur dedi. Ben ınsaalah çalışacağım kendi ayaklarımın üstünde duracağım arkadaşlar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var selametle kalın.
 
Eve geldiğimde mümkün olduğunca kizimi bırakmamaya çalıştım sosyal ortamdan kendimi uzaklastirdim nerdeyse kizim bire başladığında okula götürüyordum öğle arası yemek. götürüyordum akşamda almaya gidiyorum sonra oturup ders çalıştım kizimi ders çalıştırdım herkesten önce okumayı sokmuştu şuan temeli olduğu için kimseye pek ihtiyaç duymadan ortaokulu becerebiliyor hatta sınıfin en iyi öğrencileri arasında. Kendimde ders çalışarak dinlemiyordum olelikle sınavı kazandım yoksa boş geçseydi günler belkide psikolojim çok daha kötü olacaktı.
 
Neden peki almayayım neden bunu söylediniz captain price arkadaşım. Söylediki seninle konuşmama babaanneme söylediği için babam artık babaannemde kiziyor bana iyi davranıyor ama sana sarılırsam bana kötü davranabilirler dedi . Sakın belli etme öğretmenim gecenki gibi söylemesin bana sarılma dedi.babam bana çok kiziyor dedi
 
Kizim benimle daha mutlu olacaktır ve ben onsuz kendimi çok yarım hissediyorum. Keşke kizimi ne olursa olsun yanımdan ayirmasaydim ole pismanimki herkese ders olsun bu yasadigım pişmanlık Allah insaalah bana yardım edecektir
 
Kizim benimle daha mutlu olacaktır ve ben onsuz kendimi çok yarım hissediyorum. Keşke kizimi ne olursa olsun yanımdan ayirmasaydim ole pismanimki herkese ders olsun bu yasadigım pişmanlık Allah insaalah bana yardım edecektir
Allah yardimcin olsun cok üzüldüm senin için,ama dedigin gibi eski esin sorunlu biri ise lutfen ustlerine fazla gitme,simdiki esine sana yada kızına zarar vermeye kalkabilir,olaylar dahada kötuye gidebilir..sen kızınla bir sekilde irtibatta kalmaya çalıs,sevgini ilgini goster,bi yerden sonra oda kimseyi dinlemeyip seni seçecektir,bu sekilde ısrarla kavgayla gürültüyle onunda hayatini zorlastırma,yerinde mutluysa şimdilik onun mutluluguyla mutlu ol..
 
Amin Allah razı olsun desteğinizden ilginizden dolayı . Herkesin görüşlerini dikkate alacağım kızıma yavaş yavaş ta olsa ulaşacağım insaalah onu tekrar kazanacağım.
 
Selamlar arkadaşlar ben bu siteyi gördüm ve hemen üye oldum. Nasıl bir yol izlemem konusunda sizden yardım almak istedim.kısaca herseyden bahsetmek istiyom
Benı annem evlatlık vermişti amcam gile sonra geri aldı ben 9 yasindaydim ve ben annemi bir turlu sevmedim yengemi ve babaannemi seviyordum ve onu beni onlardan koparan bır düşman olarak görüyordum .annemde üvey anne elinde büyüdüğü için erken yaşta evlendirilmek zorunda kaldığı için sesini ilk başta cikaramamis .annemde sinir hastası olduğundan benim bu tavrimdan ötürü bana işkence ediyor dövüyordu başka sehıre tasinmistik .babama soylememem konusunda beni tehdit ediyordu. Bende korkuma soyleyemiyorum her gece yengemi ve babaannemden ayrıldığım iin ağlıyordum onlara çok bagliydim. Ben lise sona giderken nihayt babaannemin yaşadığı şehire döndük bir sene de olsa annemin dayaklarindan kurtuldum herseferinde babaannem kurtarıyor evine götürüyordu. Oda ölünce bende evden kaçıp yanlış bir evlilik yaptım bir senedir peşimden koşan biriyle sevmiyordum ama dindar oluşundan ötürü bir kurtuluş gördüm sanki babaannemin yerini almıştı.neyse çok sorunlu bir adamdı son aldatmasjndada ayrıldım kızım o zaman 6 yaşındaydı .annemle babam kizimi istemedi. Onsuz geleceksin dediler çalışayım dedim izin vermediler kizinin başında dur dedi annem .bu kizdan nefret ediyorm babası yapmadığı hakaret kalmadı bize. Evet ailemle bana yapmadığı kötülük kalmamisti onları burda bahsetmek istemiyoRum . Annem kizimi sudan sebep bulup dövüyor du çok içim açıyordu .3 sene büyük bir imtihanla kızımın başında durdum zor koşullarla kızımın yediğini bile laf ediyordu annem. Sonra ben evde ilitam sınavlarına hazırlanıyordum eski esim babamj arayıp çok kötü konuşunca babam hasta oldu büyük ameliyatlar gecirince annem mahkemede dediki artık velayeti vermek istiyoruz ben kızıma bakıyorum ama bunun kızına bakamam. Zaten babasına annenem dövüyor doye anlatmış kızımda gitmek istiyordu. Annecjm seninle yine görüşürüz okuluma gel ben o kadından nefret ediyorum dedi bölece kızım gitti. Sonra babam vefat etti annemse görmeme karşı çıkmasına rağmen okula gidip görüyordum eski esim evlendi çocuklu bir kadınla aldattığı kadınla oda evliydi zaten kizima başka şehirde babaannesi bakıyor. Ben oraya bir bahaneyle kızımla okulda görüşüyordum. İlitamı kazandım bitirdim üniversiteyi. Sonra kizimi iyice doldurmuşlar benimle görüşmek istemediğini söyledi yaklaşık bir sene görüştüm eşimden ayrılalı 5 buçuk sene oldu 3 sene kızım benle kaldı bir buçuk senedir de beni istemedigini sevmediğini söylüyor. Polisler bile getireme mis babaannesinin yanında gitmek istemediğini söylemiş. Ben görüştüğüm zamanlar öğretmenin yanında bana sarılma babam çok kiziyor seni istemiyormuş gibi yapcam diyordu bana.arkadaşlarım hemen babama söylüyor diyordu. .ben 4 ay önce evlendim başka bir yerde kalıyoruz fakat kızım beni istemiyor esim iyi bir insan babası imza atsa bakar çocuguma zaten uzaktan akraba.fakat kızım bana çok soğuk benim annem var zaten dedi telefonda.kizimi çok seviyorum aglamadigim bir gun dahi yok onu çok özledim. Ben okula onu görmeye gidince eski esim silahı eline alıp amcami annemi annemin komşularını herkese tehdit etmiş annem savciya verdi yüklü bir miktarda tazminat ödedi ama hala akıllanmadi hapis cezarını para cezasına çevirdiler. Annem de artık mahkemelerle ugrasamicam unut o çocuğu babanı da kayıp ettim benim derdim bana yetiyor diyor.okula gittiğimde de kızım kaçıyor benden . Ne yapmalıyım arkadaslar
Bizim Allahın cezası gelin 2 çocuğu bıraktı kaçtı biri daha 2 yaşında değil
 
Siz büyütün sonra sahip çıkar ,her doğuran anne olamıyor hormonları azgınmış kadının yada sütü bozuk
Ailesini arıyoruz telefonları açmıyorlar ya inanılacak gibi değil aklım almıyor beynim yandı ya temizlik yapmazdı yemek yapmazdı diyorduk bizene kendi evi ama ya ne demek çocukları görmek istemiyorum ev bana batıyor şoklardayım annem yardım eder babam ayrı yardım eder bekarımız ayrı yardım eder hemen ev tutmuş kendine eşya almış
 
Ailesini arıyoruz telefonları açmıyorlar ya inanılacak gibi değil aklım almıyor beynim yandı ya temizlik yapmazdı yemek yapmazdı diyorduk bizene kendi evi ama ya ne demek çocukları görmek istemiyorum ev bana batıyor şoklardayım annem yardım eder babam ayrı yardım eder bekarımız ayrı yardım eder hemen ev tutmuş kendine eşya almış
Nasil olur ? Eşiyle arasi nasildi..Allah islah etsin aklim almiyor
 
Nasil olur ? Eşiyle arasi nasildi..Allah islah etsin aklim almiyor
İnan sırf çocuklara bakmak ev işi yapmak zor geliyordu yatıyordu akşama kadar akşam 5 te uyanıyordu o çocuklar öyle dolanıyordu evin içinde defalarca mikrop kaptılar küçüğü en son kaç gün hastanede yattı tek söylediğ ev çocuklar gözüme batıyor
 
Benım boyle demogojılere karnım tok
Sevseydın bırakmazdın.
Ayrıca cocuklar kımın onu sevıp sevmedıgını cok ıyı bılırler, sızı ıstemıyorsa sız demek kı cokta ıyı bır anne olmamıssınız ona. Annenızın sıddet uygulamasıan göz yummuşsunuz ? Ayrıca o kadarda uzuluyor olsaydınız bu surecte sevgılı edınıp evlenemezdıınız
 
Back