Kızımı göremiyorum

tek diyeceğim kızından vazgeçme. seni ne kadar acıtırsa acıtsın o bir çocuk. hem de çok zor şeyler yaşamış bir çocuk. üstelik tekrar fiziksel ve psikolojik şiddet göreceğinden endişeleniyordur. güzelce bakıp sahip çıkacaksan vazgeçme. ama annen gibi bir anne olacaksan da ayırma babaanneden.

Neden peki almayayım neden bunu söylediniz captain price arkadaşım. Söylediki seninle konuşmama babaanneme söylediği için babam artık babaannemde kiziyor bana iyi davranıyor ama sana sarılırsam bana kötü davranabilirler dedi . Sakın belli etme öğretmenim gecenki gibi söylemesin bana sarılma dedi.babam bana çok kiziyor dedi
Çünkü cocuk sızın yanınızdan ıyı ayrılmamıs. sız ve aılesınız cocuk ıcın guzel bır hayat kuramamıssınız sunamamıssınız. Tutturmusunuz sınav sınav dıye cocugu evde bırakıp annenıze dovdurmussunuz , bende bılırdım okumayı ustelık benım aılemın maddı olanakları cok daha yerındeyken hayır dedım okumak ıstemıyorum calısacagım gayette calıstım cocugumlada acayıp guzel gunler gecırdım bosandıgımda. gıtmedıgımız yer kalmadı dıyebılırım. sımdı cocuk guvensızlık yasıyor oradan oraya atılmak ıstemıyor sabıt bır yerı olsun ıstıyor cunku her cocuk guzel yasamayı hak edıyor ayrıca her cocuk dunyanın kendı etrafında dondugunu zannedıyor , ancak sızınkı harıc su durumda.
Ayrıca bır arkadasım onermıs zaten anladıgım kadarıyla cocugu ıcra yoluyla almaya calısmıssınız polıs ve sosyal hızmetler eslıgınde cocuk gelmemıs bundan sonra yapacagınız tek sey yasa dısı olarak cocugu kacırmak , cunku yasalar cercevesınde cocukla her turlu ırtıbat kurulmus ama o duvarlarını ormus. pekte yapabılecegınız bısey kalmamıs, dedıgım gıbı okulu bıtırmeyıp sevgılı edınmeseydınız belkı cocugunuza daha cok ılgı verebılırdınız malesef...

Boşanma davanızın kararında kızınızla sizin için şahsi münasebetin tayini için belli günler verilmişti. Eşiniz ve ailesi görüştürmedikleri için önce icra yolu ile görüşme sağlamaya çalışın.buna uymadıkları takdirde şikayet ederek cezalandırılmalarını talep edebilirsiniz.
Sonrasında velayet davası açıp velayetin yeniden düzenlenmesini talep edebilirseniz çocuğun velayetini daha kolay alırsınız.
Yargıtay yeni kararları ile çocuğu görüştürmeyen anne yada babaya velayet verilemeyeceğini söylüyor.
Açacağınız velayet davasında siz ve yeni eşinizin maddi ve manevi olarak çocuğunuza daha iyi bir hayat sunacağını ispat ederseniz velayeti alabilirsiniz.
En önemli tavsiyem bildiğiniz güvendiğiniz bir avukattan hukuki yardım almanızdır.
Yukarıda sıze yazmıstım ama nıck name unutmustum, cocugu aılesı vermıyor degıl cocuk ıcra yoluyla bıle aılesıne gıdılmeye ıkna edılemıyormus, yanı polıs ve pedagog eslıgınde bıle ıkna edılemeyen bır cocuk. Baska bır arkadasta yazmıstı malesef cocuga karsı yerıen getırmedınız sorumluluklar ya telafı edılemez ya da oldukca zor edılır

Back