Kontakt Lens Kızlar sizce hangisi?(Fikriniz gerçekten önemli)

Gözlük kullanmak istemediğim için lense başvurdum zaten numaralı lens yani.Doğal durmasa da hevesimi alayım azcık

Gözlük kullanmak istemediğim için lense başvurdum zaten numaralı lens yani.Doğal durmasa da hevesimi alayım azcık

ah be canım o gözlükler zaten insanı delirten en güzelini yapmışsın lens tercihin ile bende numaralı kullanıyorum ve denemediğim lens markası kalmadı, lens olayında heves geçerli deil bende senin gibi diyerek başlamıştım lise bittiğinde 8 senem bitecek lenslerim ile.. şeffaf kullanırken problem olmuo ancak renkli ise tercihin hevesimi alayım olayı yalan hep daha doğalını arıosun, benim fikrim eğer ilk defa kullanıcaksan bi lens muayenesi ol çapını falan öğren sonra git şeffaf al, şeffaflarda lense alışırsın ki çok basit tak-çıkar, ardından git hiççç lens markalarıyla uğraşma ilk fotoğrafı beğenmiştim ben ona en yakın olan solotica verde marine al kullan, asla vazgeçmezsin soloticalardan

Maalesef alamıyorum babam şiddetle karşı çıktı nedense İkna etmeye uğraşcam ama bakalım

Son düzenleme:
kelebex cim şunuda belirteyim katty pery nin gözleri lens değil kendi gözleri angelinanında öyle.. arkadaşlarında dediği gibi aynı tonu tutturmanda zaten imkansız nerdeyse heleki gözlerin koyu ise mavi tonları ilk ele verenler ortası kahverengi doğal mavi göz yok çünkü ama yeşil tonlarını bl ve solotica da bulursun

Katy perrynin gözleri normalde başka renk daha farklı.Angelinanında yeşil ama daha açık ikisininki de lens yani

lensler herkeste farklı duruyor cnm ve zaten bunlar profesyonel foto yani ışık vs etkilemiş. buna bakarak yorum yapın diyorsun ama bu dediklerimi göz önünde bulundur bence

evet nazlıcım sana katılıyorum foto ışık çekilen ortamın iç dış mekan olması flaş özellikle daha değişik gösteriyo göz rengini açık veya koyu durması gayet normal yani kesinlikle lens değil bunca yıldır renkli lensin her türlüsünü kullandığım için biliyorum..

Katy pery nin makyajsız halini ben görmüştüm ve gözleri çok bariz yeşildi,her zaman gördüğümüz saf mavi gözleriyle alakası yoktu çok yakın bir çekimdi üstelik olsa olsa maviliği çok az bir yeşil olabilir,angelina nın da açık bir yeşil grimsilik de var ve kendi de belirginleştirici kullandığını inkar etmiyor,benim yakın bir arkadaşımın gözleri saf mavi yeşilimsilik bile yok ama gel gör ki 50 cm öteden renkli olduğunu anlamak imkansız o da belirginleştirici lens kullanmayı düşünüyor,son olarak benim babaannemin gözleri bebek mavisi ve ortası açık kahve,yeşil geçiş yok tamamen açık bir bebek mavisi ama ortası açık kahve,yani bunlar gerçek yaşamdan kesitler üstelik nadiren de olmuyor yakınım olmayanlarda da rastlıyorum

1.si güzelmiş ben de şeffaf lens düşünüyorum sen bir kullan bana da yardım edersin artık

1. si daha güzel ama 2. de benim hoşuma gitti ela tonlarını sevdiğim için,1. kesinlikle daha dikkat çekici ve her makyajla da iddialı durur

11111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111

1. dikkat çekici 2. doğal. Bence 2.'yi almalısın çünkü o daha doğal durur. Dikkat çekici bir şey alırsan gözümde lens vaaaaaaaaaar diye bas bas bağırıyormuşsun gibi olur. ben de numaralı lens kullanıyorum onlara yakından bakınca belli oluyor ama renkliler uzaktan da belli ediyor bazen kendini.

benim demek istediğimde buydu zaten berrycim mavi yeşil gri v.s.sonuç olarak ikiside kahverengi gözlü değil renkli gözlüler demek istemiştim.bu arada ben lensli halime belli olmuyo uzaktan diye üzülüyorm doğal renkli olup belli olmaması daha mı kötü ne içim rahatladı :)) bu arada gözlük reçetemle lens almayı düşünüyorum önerisi olan varmı malum markalar kısıtlı (

öncelikle bu renklerin herhangi bir markada olup olmadığını biliyor musun?yani biz şimdi sana fikir veririz de o rengi bulabilmen önemli.rengi bulsan bile senin gözünde o rengi verip vermeyeceğini de denemeden bilmek çok zor.ayrıca o resimlerin hepsi doğal gözleri renkli olan kişilerin.makyajla ışıkla bilgisayar programlarıyla değişime uğramış göz renkleri.lensli halleri değil yani ve malesef bizim kullandığımız en doğal markalar bile onların doğal görüntüsünü vermiyor.doğallığa yaklaşabiliyoruz sadece.benim gördüğüm lensler arasında doğallığa en çok yaklaşan solotica ama onun da fiyatı biraz yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…