- 28 Kasım 2010
- 196
- 0
-
- Konu Sahibi kelebex001
canım çok uzun zamandır lens kullanan biri olarak şunu soruyorum sana sen inanıyor musun her iki fotoğraftaki rengi herhangi bi lens markasında yakalayacağına ? ya da alacağın markada bu renkler mevcut mu ? mevcut olsa bile bu kadar doğal dururlar mı ? en önemlisi benim şu güne kadar gördüğüm en doğal lens markası solotica ve benim mavi olarak aldığım solotica lenslerim bende yeşil durdu sana tavsiyem direkt olarak fotoğraflara odaklanma.. fotoğraflardan ise bencede birincisi daha çekici..
Gözlük kullanmak istemediğim için lense başvurdum zaten numaralı lens yani.Doğal durmasa da hevesimi alayım azcık
kelebex cim şunuda belirteyim katty pery nin gözleri lens değil kendi gözleri angelinanında öyle.. arkadaşlarında dediği gibi aynı tonu tutturmanda zaten imkansız nerdeyse heleki gözlerin koyu ise mavi tonları ilk ele verenler ortası kahverengi doğal mavi göz yok çünkü ama yeşil tonlarını bl ve solotica da bulursun
Katy pery nin makyajsız halini ben görmüştüm ve gözleri çok bariz yeşildi,her zaman gördüğümüz saf mavi gözleriyle alakası yoktu çok yakın bir çekimdi üstelik olsa olsa maviliği çok az bir yeşil olabilir,angelina nın da açık bir yeşil grimsilik de var ve kendi de belirginleştirici kullandığını inkar etmiyor,benim yakın bir arkadaşımın gözleri saf mavi yeşilimsilik bile yok ama gel gör ki 50 cm öteden renkli olduğunu anlamak imkansız o da belirginleştirici lens kullanmayı düşünüyor,son olarak benim babaannemin gözleri bebek mavisi ve ortası açık kahve,yeşil geçiş yok tamamen açık bir bebek mavisi ama ortası açık kahve,yani bunlar gerçek yaşamdan kesitler üstelik nadiren de olmuyor yakınım olmayanlarda da rastlıyorum